Mam stworzoną wyszukiwarkę, która działa poprawnie. Stworzone są w niej 3 filtry na podstawie, których wybiera się dane, jakie mają zostać wyświetlone.
Wyniki otrzymuję prawidłowo.
Chciałbym jednak by na stronie z wynikami, była również informacja jakie filtry zostały zastosowane.
Przykład:
W wyszukiwarce wybieram sobie: miasto, miesiąc, rok. Otrzymuję np. 20 wyników
Jak zrobić, by przed wyświetleniem wyników były podane te filtry, czyli np: Warszawa, Maj, 2012
Poniżej kod:
<table width="100%" border="1"> <tr><td width="10%">#</td><td width="20%">Masa</td><td width="20%">Objętość</td><td width="20%">Wynik Końcowy</td><td width="20%">Miasto</td><td width="10%">Miesiąc</td><td width="10%">Rok</td></tr> <?php require_once('class/class.SQL.php'); $sql = new SQL; $sql->connection(); $title = 'Wyniki KPK'; //start szukania else { $query="Select * From kj_2 Where city Like '%{$_POST['city']}%' AND month Like '%{$_POST['month']}%'AND rok Like '%{$_POST['rok']}%'"; for($x=0;$x<$obAmount;$x++) { if( $row['wynik_end'] < 45){ $color = 'red'; } else{ $color = 'black'; } echo ($row['city']); //- Tutaj nie wiem jak zrobić, wyświetla mi miasto tyle razy ile było wyników, a chcę // by było raz tylko wyświetlone echo '<tr><td>'.($x+1).'</td><td>'.$row['masa'].'</td><td>'.$row['objetosc'].'</td><td><font color="'.$color.'">'.$row['wynik_end'].'</font></td><td>'.$row['city'].'</td><td>'.$row['month'].'</td><td>'.$row['rok'].'</td></tr>'; } } // Controler //require_once('themes/dzj_badanie_kpk_wyniki.php'); # require_once('themes/classic/footer.php'); ?> </table>