Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][inne]Intro na stronie od razu po wejściu.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
spokoloko123
Witam,

Chciał bym, żeby po wejściu na stronę od razu wyświetlił się filmik (10s.). Miał by on zakryć całą stronę i po 10s się wyłączyć. Nie bardzo wiem jak się do tego zabrać.

Pozdrawiam
mccd
http://jsfiddle.net/7AGLb/

Film ogarnij sam wink.gif
-Mika-
A wie ktoś może jak usunąć intro ze strony?
Mam stronę internetową, którą kiedyś dla mnie wykonano, intro jest denerwujące i chciałabym je usunąć.
Szukałam informacji na ten temat, ale niestety nic nie udało mi się znaleźć...
kamil4u
Zależy jak to zostało zrobione. Potrzeba znacznie więcej infa. Ale najprościej użyj crtl+f( szukaj ) i znaleźć źródło filmiku
-Mika-
Cóż... generalnie mam dostęp do panelu AdminDirect, gdzie widzę wszystkie pliki. Widzę to intro w pliku index.html, czyli nazwę filmiku teoretycznie znam i wiem też gdzie on jest, więc mogłabym go usunąć. Ale to wystarczy? I wszystko będzie działać? Strona główna będzie się wyświetlać od razu? W pliku index.html nie ma nic więcej, tzn. nie widzę reszty zawartości strony. Jest też index.php albo code-html.php, gdzie widzę więcej elementów strony. Nie trzeba pozmieniać czegoś w tych plikach, albo gdzieś indziej?

kamil4u
Napisz ogłoszenie to może ktoś Ci to zrobi za kilka złoty. Ten ktoś musi mieć dostęp do plików, bo tak z Twojego opisu i braku jakiegokolwiek doświadczenia w robieniu stron nie da Ci się pomóc.

Ew. możesz spróbować metodą prób i błędów. Usunąć coś, sprawdzić co się dzieje i jak się nie udało to wrócić do poprzedniej wersji i tak aż się uda. Tyko zrób sobie kopię.
-Mika-
Zdecydowanie popróbuję, kopię już wykonałam. Usunięcie samego pliku z filmikiem spowodowało, tak jak podejrzewałam wyświetlanie pustej, białej strony... Myślę, że trzeba w jakiś sposób wywołać jako stronę początkową stronę główną, tylko nie wiem jak to zrobić. Ale pogłówkuję jeszcze, gdyby ktoś miał jakiś pomysł to słucham. smile.gif
boro11
Podaj adres strony to już pomożesz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.