Dobra może trochę przesadziłem...
Narzędzie polega na tym, że w sekcji head są znaczniki link które definiują pod jaki adres ma odsyłać przycisk z panelu (chyba nawet częściowo działa to na głównej stronie wortalu).
Fajnie było by gdyby ktoś(myślę o szanownych opiekunach) wdrożył to także w forum
typy linków to:
<link rel="top" href="./index.php" title="Forum php.pl Strona Główna" /> <link rel="search" href="./search.php" title="Szukaj" /> <link rel="help" href="./faq.php" title="FAQ" /> <link rel="author" href="./memberlist.php" title="Użytkownicy" /> <link rel="alternate" type="application/xml" title="RSS" href="wersja RSS"> <link rel="prev" href="jakiś adres" title="Zobacz poprzedni temat" /> <link rel="next" href="jakiś adres" title="Zobacz następny temat" /> <link rel="up" href="do forum z którego pochodzi temat" title="Mozilla" /> <link rel="chapter forum" href="do forum php początkujący" title="php Początkujący" /> <link rel="chapter forum" href="do forum php5" title="PHP5" /> <link rel="chapter forum" href="do forum MySQL" title="Mysql" />
Wydaje mi się, że wprowadzenie czegoś takiego znacznie ułatwiloby nawigację