mam problem z dodawanie nowych indeksów do kolumn
błąd zaczyna się od komentarza niewiem dlaczego w POSTach nic nie pamieta i zapisuje mi do bazy danych innych wartosci
<? include('config.php'); $od = $_SESSION['username']; //Błąd znajduje sie tutaj nie wczytuje mi postów i nic nie dodaje mi do bazy danych $do = $_POST['do']; $text = $_POST['wiad2']; $query = "INSERT INTO wiadom (odk,dok,temat,data) VALUES ($od,$do,$text,NOW())"; if($result){ } } echo'<table align="left" border="0"> <tr><td><a href="index.php?mod=wiad">Wiadomości</a></td><td>Napisz wiadomość</td></tr> </table><br />'; echo '<form method="post"> <table align="center" border="0"> <tr><td> OD: ',$_SESSION['username'],' </tr></td><tr><td>DO: <input type="text" name="do" size="25"><br /></tr></td><tr><td>Wiadomość :</td></tr><tr><td> <input type="text" name="wiad2" size="25"<br /></td></tr><tr><td> <input style="font-weight: bold;" type="submit" name="wys" value="wyslij"></td></tr> </table></from>'; } else{ echo'<table align="left" border="0"> <tr><td>Wiadomości</td><td><a href="index.php?mod=wiad&new=1">Napisz wiadomość</a></td></tr> </table>'; } ?>