Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][CSS][HTML]Thickbox
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-Arti-
Witam,
Wity opadły mi już do samej podłogi... Tworzyłem stronkę na kompie, wszystko DZIAŁAŁO, łącznie z wyskakującymi okienkami thickbox.
Umieściłem pliki na serwerze i automatycznie thickbox się skopsał. Jak to możliwe że na kompie działa a w necie nie?
Naczytałem się o konfliktach css, js. Zbaraniałem, a poza tym to chyba przekracza moje zdolności do naprawy tego problemu.
Czy jest jakiś ratunek? Zamieszczam link do stronki:
http://www.cieslukowski.pl/
Necsord
Cytat
GET http://www.cieslukowski.pl/ThickBox.css 404 (Not Found) eventy.html:41

-Arti-
Tylko po co kolega to zamieścił (syndrom niedowartościowania)?
Prosiłem o pomoc przy galerii a nie udowadnianie że to szablon.
Napiszę jeszcze raz, bardzo proszę o pomoc przy niedziałającym thickboxie ale tym razem dorosłych.
-Arti-
Kurcze kolego, dziękuję bardzo, dopiero po chwili zorientowałem się o co kaman. W kompie nie ma różnicy jak zapisany jest plik (dużą czy małą literką). Miałem pozmieniane wielkości literek.
Jeszcze raz WIELKIE dzięki! specool.gif
-itrA-
Cytat(Arti)
Tworzyłem stronkę

vs linki od roobika:
Nie tworzyłeś, tylko podmieniłeś grafę i wkleiłeś tekst => a do tego podpisałeś się imieniem i nazwiskiem i "wszelkie prawa zastrzeżone". Jestem za tym, co napisał roobik. Ja również tworzę (przepraszam: korzystam z różnych szablonów), ale szanuję ich twórców: stopkę pozostawiam bez zmian. Przeglądnąłem te linki od roobika i wszędzie oryginalna stopka jest, ale widocznie to Kolega jest autorem tego szablonu...
Nieładnie thumbsdownsmileyanim.gif
-Arti-
Cytat(-itrA- @ 15.07.2012, 16:31:49 ) *
vs linki od roobika:
Nie tworzyłeś, tylko podmieniłeś grafę i wkleiłeś tekst => a do tego podpisałeś się imieniem i nazwiskiem i "wszelkie prawa zastrzeżone". Jestem za tym, co napisał roobik. Ja również tworzę (przepraszam: korzystam z różnych szablonów), ale szanuję ich twórców: stopkę pozostawiam bez zmian. Przeglądnąłem te linki od roobika i wszędzie oryginalna stopka jest, ale widocznie to Kolega jest autorem tego szablonu...
Nieładnie thumbsdownsmileyanim.gif

Oczywiście że korzystałem z szablonu, zwykłe przejęzyczenie. Nie sądziłem że to aż tak ważne by zostawiać stopkę twórcy, a co ja mam zrobić żeby ochronić swoje zdjęcia?
-Arti-
Cytat(-Arti- @ 15.07.2012, 19:42:23 ) *
Oczywiście że korzystałem z szablonu, zwykłe przejęzyczenie. Nie sądziłem że to aż tak ważne by zostawiać stopkę twórcy, a co ja mam zrobić żeby ochronić swoje zdjęcia?

Stopka przywrócona.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.