Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Php 5
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Drake
Siema.

Mam taki problem, bo zainstalowałem sobie najnowszego WebServ'a, który posiada php 5, Apache 2, jakiego MySQL'a i Perla. No ale problem w tym, że nie mogę odpalić sobie phpBB na serwerze. Nie działają także niektóre skrypty mimo, że włączyłem tam obsługę starszych skryptów. Nie wiem zabardzo, co może być tego przyczyną.

A tak na marginesie to za jakiś czas palnuje napisać swój własny serwer, który będzie obsługiwał php, MySQL'a, Perl'a i wszystko co możliwe. Konsola to będzie oczywiście notatnik, ale zrobię do tego konkretną instrukcję obsługi, co i jak. Oprucz tego zamierzam zrobić mu system przywracalności stabilności w razie jakby system coś zaczął świrować, czy coś w tym stylu. Chodzi mi tu o coś takiego jak ma Explorer. Jak się wysypie, to po chwili przywraca sobie stabilność i działa dalej.

Proszę o jakieś ciekawe propozycje na temat serwera.

Pozdrawiam,
Drake aarambo.gif
delorian
Poszukaj na www.phpbb.com - tam jest napisane, że najprawdopodobniej nie ruszy phpbb2 na php5 :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.