eniro
20.09.2012, 16:41:41
witam mam problem. mam silnik gry handball. chodzi o to ze w brakuje mi albo pliku terminarz_czas albo tabeli o takiej nazwie tylko nie bardzo wiem jak to napisać. chodzi mi o sparingi. może mi ktoś to napisać albo podać?
b4rt3kk
20.09.2012, 16:58:12
Owszem, napisać by ktoś mógł zapewne, ale to kosztuje, czas i umiejętności są teraz w cenie (za odpowiednie wynagrodzenie jestem w stanie się podjąć zadania). A po drugie, nie sądzę by po nazwie gierki każdy wiedział o co chodzi.
eniro
20.09.2012, 17:17:54
w zalaczniku jest ukazany ten problem (pod tabela pisze)

w zalaczniku jest ukazany ten problem (pod tabela pisze)

z tego co sam rozumiem trzeba coś napisać albo zmienić w pliku admin_club.php
b4rt3kk
20.09.2012, 17:21:22
Bez kodu i tak mi to nic nie mówi.
eniro
20.09.2012, 18:11:00
Sparing
if($_GET['x'] == 'sparing')
{
echo '<table border="1" rules="all"><tr>
<td width="150"><center><b>Klub:</td>
<td width="150"><center><b>Właściciel:</td>
<td width="150"><center><b>Data:</td>
<td width="150"><center><b>Akcja:</td>
</tr>';
$free = mysql_query("SELECT * FROM sparing_invite WHERE klub1='$query[team_id]'") or die (mysql_error());
while($sparing = mysql_fetch_array($free))
{
echo ' <tr>
<td><center><b>' .$sparing['klub1_name']. '</td>
<td> <center><b>' .$sparing['kto']. ' </td>
<td> <center><b>'.$sparing['data'].' </td>
<td><center><b><a href=club_admin.php?x=sparing&id='.$sparing['id'].'&sparing='.$sparing['klub2'].'>Akceptuj!</a>
<br> | <br> <a href=club_admin.php?x=sparing&odrzuc='.$sparing['id'].'>Odrzuć!</a></td></tr>' ;
}
echo ' </table>';
if($_GET['id'] and $_GET['sparing'])
{
if($club['sparing'] == 2)
{
echo "
<script type='text/javascript'>window.alert('Nie możesz grać więcej niż 2 sparingi dziennie!!');document.location.href = 'start.php';</script>
"; die();
}
else
{
$sparing = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM sparing_invite WHERE klub2='$_GET[sparing]' "))or die (mysql_error());
$time = time();
//$time = strtotime ("26 April 2010 20:52"); USTAL TERMINARZ DOKŁADNIE PODAJĄC TERMIN
mysql_query("UPDATE teamy SET sparing=sparing+1 WHERE id='$sparing[klub2]' ");
mysql_query("UPDATE teamy SET sparing=sparing+1 WHERE id='$query[team_id]' ");
mysql_query("INSERT INTO `terminarz` (`terminarz_druzyna1`, `terminarz_druzyna2`, `terminarz_liga`, `terminarz_kolejka`, `terminarz_czas`) values ('$query[team_id]', '$sparing[klub2]', '1', '1', '$time') ") or die (mysql_error());
mysql_query("DELETE FROM `sparing_invite` WHERE `id`='$_GET[id]' ")or die (mysql_error());
echo "
<script type='text/javascript'>window.alert('Zaakceptowałeś Propozycję Sparingu, za kilka minut twój sparing zostanie rozegrany!');document.location.href = 'start.php';</script>
"; die();
}
}
if($_GET['odrzuc'])
{
mysql_query("DELETE FROM `sparing_invite` WHERE `id`='$_GET[odrzuc]' ")or die (mysql_error());
echo "
<script type='text/javascript'>window.alert('Odrzuciłeś Propozycję Sparingu!');document.location.href = 'club.php?x=home';</script>
"; die();
}
}
b4rt3kk
20.09.2012, 18:22:19
Musisz dodać kolumnę terminarz_czas do tabeli o nazwie terminarz. Np. poprzez zapytanie:
ALTER TABLE terminarz ADD terminarz_czas TIME AFTER terminarz_kolejka
eniro
20.09.2012, 19:08:20
możesz dokładnie opisać jak to zrobić i ustawić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.