Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z mambo
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
peser
pewnie przerabiany topic iles razy.... ale nic nie znalazlem sad.gif

moze uda Wam sie mi pomoc...

wiec mam problem z mambo (oficial PL , NIE BETA!) nie wiem gdzie nalezy skonfigurowac wysylanie emaili... na serwerze stoi serwer pocztowy ... w nazwie uzytkownika (pierwszego;glownego admina;superadministratora) jest wpisany email ( z tego serwera) ale nie wiem gdzie nalezy skonfigurowac SMTP... jezeli wogóle jest taka mozliwosc...

pomozecie ? sadsmiley02.gif sad.gif
Bakus
Ustawienie serwera SMTP do wysyłki poczty jest możliwe dopiero od MamboOS 4.5.1 (obecnie jest to wersja beta).
Home->Control Panel->GlobalConfiguration->Mail
W starszych wersjach trzeba ręcznie pozmieniać wszystkie ustawienia dodajać za każde wywołanie funkcji mail(); wywołanie skryptu/funkcji/klasy do wysyłki poczty przez SMTP...
peser
Cytat(Bakus @ 2004-09-09 20:39:49)
Ustawienie serwera SMTP do wysyłki poczty jest możliwe dopiero od MamboOS 4.5.1 (obecnie jest to wersja beta).
Home->Control Panel->GlobalConfiguration->Mail
W starszych wersjach trzeba ręcznie pozmieniać wszystkie ustawienia dodajać za każde wywołanie funkcji mail(); wywołanie skryptu/funkcji/klasy do wysyłki poczty przez SMTP...

a moze sa gotowe juz stronki questionmark.gif albo chociaz jakbys mogl mi podeslac kod ktory mam wstawic questionmark.gif bylbym bardzo wdzieczny smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.