Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony]Wyłapywanie błędów
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
Szymciosek
Witam, jak wyłapać błąd, który widzę tylko w przeglądarce no i skąd mam wiedzieć, gdzie i kiedy takowy występuje (chodzi o komunikację z api) ?

Np mam:

Kod
Warning: array_diff(): Argument #1 is not an array in F:\WORK\...\service_rest_api\src\ApiRest\ServiceBundle\Controller\DefaultController.php line 16

lub
Kod
Notice: Trying to get property of non-object in F:\WORK\grzegorztomasiak\service_rest_api\src\ApiRest\ServiceBundle\Controller\EventLoggerController.php line 95

Chciałbym to ściągnąć do zmiennej jeśli jakiś error tego typu występuje i przekazać za pomocą czegoś do flasha (akurat w tym przypadku tylko flash).

Teraz we flashu mam błędy tylko takie jak:

Kod
Error #2044: Nieobsługiwane ioError:. text=Error #2032: Błąd strumienia. URL: http://localhost/.../service_rest_api/web/app_dev.php/eventlogger/get/all
    at Main()[F:\WORK\labs\Api\flash\src\Main.as:37]

Da się coś z tym zrobić ? smile.gif
ano
Błędy tego poziomu w ogóle nie mogą się zdarzać i programista nie może doprowadzić do ich wystąpienia. Więc nie próbuj ich wyłapywać tylko napraw te błędne fragmenty kodu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.