Szukam kogoś kto pomógłby mi uporać się z błędami jakie posiadam przy konfiguracji wildcard na serwerze.
Subdomeny zostały już uruchomione ale problemem jest:
- Na podstronach przekierowanie do styli i obrazków, skryptów jest w postaci /style/styl.css co niestety powoduje problemy przy uruchamianiu strony pod subdomenami typu natalia.strona.pl
Liczę tutaj na poradę jak ustawić .htaccess lub informację od osoby doświadczonej jakie stosować adresy do plików czy z ../ czy / czy bezpośrednie.
- Kolejny problem jest taki że chcę aby subdomena użytkownika w postaci nazwa.strona.pl przekierowywała tylko do blogów tej osoby, nie chcę by była możliwośc poruszania się po całym serwisie stosując subdomeny czyli np. maja podstronę strona.pl/kontakt nie chcę aby była ona dostepna z poziomu nazwa.strona.pl/kontakt
i tutaj liczę na poradę .htaccess (jeżeli jest możliwe ustawienie tego co ma być przekierowywane na subdomeny) lub informację czy jeżeli ustawię regułkę na wszystkich podstronach
typu kontakt i inne aby przekierowywało na strona.pl/kontakt czy nie odbije się to w jakiś negatywny sposób na pozycjonowaniu.
Tak naprawdę będą obecna pod domeną nazwa.strona.pl wszystkie linki mam automatycznie nazwa.strona.pl/podstrona a chciałabym aby to nie działało w ten sposób, tylko żeby nazwa.strona.pl działała dla blogów użytkowników i kilku dodatkowych podstron czyli
nazwa.strona.pl/wpis/ID WPISU, TYTUŁ WPISU.html
nazwa.strona.pl/strona-XXX
tak aby blogi działały na osobnych subdomenach, a reszta serwisu w normalny sposób.
Pewnie nie jasno się wyraziłam, ale nie licze tutaj na pomoc w napisaniu jakiejś części serwisu bo tym się zajmę sama, licze tylko na porady, ponieważ nie mam zielonego pojęcia o wildcard i subdomenach, na chwile obecną udało mi się jednak wszystko podpiąć, i działa, ale z błędami i te błędy wydaje mi sie że da się usunąć korzystając z .htaccess (zastosowałam tutaj gotową regułkę ze stackoverflow, której nie rozumiem)
Mogę za pomoc zapłacić 100zł

proszę o kontakt na pw
Chciałbym to załatwić jak najszybciej, pogadac mogę w każdej chwili

Bardziej właśnie mi zależy na rozmowie i dobrych radach, nie oczekuję pisania kodu.
Jedynie ta pomoc z .htaccess mnie interesuje bo tutaj nic nie rozumiem.