Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pusty pase poniżej stopki strony
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
Zellus
Witam.
Piszę tutaj ponieważ mam mały problem z stroną i nie bardzo wiem jak go teraz poprawić. Problem polega na tym że poniżej stopki strony przeglądarki dodają mały(~1 linijkowy) pusty pasek, przeszkadza w tym sensie że przez niego pojawia się pasek przewijania, a nie jest on potrzebny przecież. Próbowałem poustawiać 0px margin/padding ale niestety nie pomogło, próbowałem też ustawić display:block/inline również z 0 skutkiem.
Link do strony:
http://h93.xtreemhost.com/htdocs/

Pozdrawiam i z góry dziękuję,
Zellus.
Pawel_W
przede wszystkim napraw ten kod bo wszędzie są tagi <? i nie ma nawet doctype... smile.gif
Zellus
Dane zostały specjalnie wycięte, bo nie wiem czy osoba której robię tę stronę chce by była ona teraz udostępniana(w tym znaczniki <?, na normalnej wersji działają prawidłowo... no doctype to rzeczywiście można dokleić, ale nie o to chodziło w moim pytaniu.
Pawel_W
strony z jakimiś śmieciami przed html zamiast doctype często świrują, dlatego poradziłem Ci żebyś to naprawił wink.gif
Zellus
Niestety nie to był powód świrowania sad.gif Czekam na dalsze propozycje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.