Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szkoła Linuxa lub inne podyplomowe - opinie?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
pppspoonman
Witam. Skonczyłem właśnie matematyke na Politechnice Warszawskiej. Do tego programuje od dawna. Moge powiedziec, że w stopniu zaawansowanym radze sobie w php/MySQL, C i HTMLu, a poza tym programowalem tez w wielu innych. Dlatego chcialbym sie doksztalcic w tym kierunku zeby pracowac jako programista.

Znalazlem jedna szkole wraz z "kursem" na programiste - http://www.szkola-linuxa.com/?cat=13, jednak nie wiem zupelnie co to szkola. Czy ktos uczestniczyl w ich szkoleniach? Czy warto isc do tej szkoly?

A moze z doswiadczenia mozecie mi polecic inne szkoly/kursy w ktorych moglbym rozwinac swoje umiejetnosci?

Dziekuje za opinie i pozdrawiam.
DeyV
wydaje mi się, że najlepszą szkołą jest praca.
Jeśli nie udało ci się znaleźć do tej pory takowej, zaangażuj się samodzielnie w jakiś projekt programistyczny (choćby open sourcowy) co jest najlepszym egzaminem umiejętności, a coraz częściej stanowi też całkiem dobrą referencję dla pracodawców.

Niestety - ale takich umiejętności, jak praca zespołowa, projektowanie ergonomicznych aplikacji, albo po prostu radzenie sobie w kontaktach z klientem nie nauczy nikogo żadna szkoła.
W szczególności gdy ma się już większość niezbędnych podstaw, a przecież przynajmniej tyle zapewnia skończenie Polibudy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.