Witam

Pomóżcie, bo siedzę nad tym już trzecią godzinę i zaraz mnie tu trafi!
Ogólnie z wyśrodkowaniem diva nie mam większych problemów, zwykle marginesy left i right na auto wystarczają w tym jednak przypadku jest inaczej...

Divy z numerami podstron mam cztery: div podstrona 1, div podstrona 2, div podstrona 3 oraz div podstrona 4. Po kliknieciu w menu lub strzalke w lewo/prawo, obraz mi sie ladnie przewija na kolejne divy podstrona 1,2,3,4. Wszystko dziala elegancko ma monitorze gdzie mam rozdzielczosc 1920px, natomiast na drugim miejszym monitorze mam rozdzielczosc 1280 px i wedlug mnie jak przewijam podstrony to powinien sie div tak ustawic aby na mniejszym monitorze byl wycentrowany. Wiadomo ucina kawalek z lewej i kawalek z prawej a kontent na srodku jest widoczny na kazdej rozdzialce (tlo po ucietych bokach jest nieistotne). I tu jest pies pogrzebany, bo na mniejszym monitorze div z kolejnymi podsronami wcale nie jest wysrodkowany, a zaczyna sie od lewej krawedzi przez co obszar ktory powinien byc widoczny jes schowany za prawa krawedzia monitora. Co ja zle zrobilem? Czemu mi sie to automatycznie ladnie nie centruje?

Niech ktos rzuci okiem i pomoze bo juz zgłupiałem...
Będę wdzieczny za pomoc

-- edit -- do zamkniecia ---