Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Chciałbym zostać programistą
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
verus24
Cześć chciałbym zostać programistą . Mam 16 lat i nie wiem od czego zacząć edukacje i co musz sie nauczyć by móc pracować jako programisto w Anglii i skąd mogę się tego nauczyć . Teraz zamierzam iść do LO a potem pytanie czy isc na studia np. by móc pracować na takim stanowsiku /ciach/
Reasumując od czego mam zacząć co po kolei i skad i jak długo moze trwać taka nauka żebym mógł pracować jako prostamista php w UK
Yassek
Zacznij od nauki algorytmów, jako szkołę średnią polecam wybrać związaną z informatyką, jeśli jednak nie chcesz to nauka z internetu/książek. W google możesz znaleźć pełno kursów html co na pewno powinno być na początek. Jak już zaczniesz ogarniać html-a to wchodzisz w PHP. Również pełno kursów na google. Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam.
verus24
Dzięki ale mógł by mi ktoś napisać co musi umieć taki programsita ktory pracuje i zajmuje sie tym na co dzień tylko ważne ze w Anglii
!*!
Przejrzyj dział HP tu na forum, było już dużo tematów ostatnio o tym.
batman
Temat poruszany sto tysięcy razy.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.