Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lista rowijalna i rekord
Forum PHP.pl > Forum > PHP
danielooss
Witam to moj 1 post na tej stronie, mam jeden wielki problem mam na jutro zaliczenie z laborek i nie wiem jak zrobic 2 rzeczy do mego formularzu.
Mianowicie mam liste rozwijalna, która łaczy sie z baza danych pobiera potrzebne mi pola(sa to tresci pytan) i chce wybierajac jedne z pytan z tej listy rozwijalnej by zostalo one zatwierdzone tzn wiybieram interesujaca mnie tresc pytania i chce by znikla w tym momenecie ta lista rozwijalna i pokazalo sie sama tresc tego pytania.
2 problem dotyczy :
mam liste rozwijalna z ocenami 3-5 i chce by wybierajac dana ocene zostala ona dodana do istniejacego rekordu do danej nazwy czyli wybieram 5 i chce by byla ona w bazie wpisana w pole o1
Mam ndzieje ze w miare to wytlumacyzlem i pomozecie mi bo to pilna sprawa, jak bd trzeba wkleje potrzebne kody mego formularzu
b4rt3kk
Albo prześlij dane POST, albo użyj ajaxa i javascripta. Bez kodu to rzeczywiście ciężko coś powiedzieć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.