Cytat(sazian @ 16.02.2013, 19:38:54 )

nie zależy mi na papierku tylko na wiedzy, wiedzy praktycznej którą mógłbym wykorzystać na co dzień w pracy.
Co do kosztów to rzeczywiście są duże ale myślę że będę mógł liczyć na częściowy lub pełen zwrot od pracodawcy
Cześć
Z lekkim poślizgiem ale mam nadzieję, że odpowiedź co nieco wyjaśni. Szkolenie jest nastawione na praktykę (80% czasu to ćwiczenia), praktykę od przeglądu narzędzi niezbędnych pentesterowi webaplikacji po szukanie błędów i ich naprawianie, bo o ile szkolenie zorientowane jest na "offensive" security, to jednak nie zapominamy o tym, żeby przekazać wiedzę jak błędów się wystrzegać :-) Opinie uczestników możesz przeczytać na stronie, średnia z ok. 3 000 uczestników to 9.47/10 -- czyli chyba nieźle

Natomiast co do ceny, to są one dość standardowe, jeśli chodzi o praktyczne, techniczne szkolenia specjalistyczne dla IT - i jak zauważył któryś z przedmówców, szkolenia są kierowane do firm (rzadko pojawiają się na nich osoby prywatne). Jeśli pracodawca nie zechce pokryć kosztów i będziesz zgłaszał się jako osoba prywatna, to napisz do marta @ niebezpiecznik, daje się łatwo socjotechnicznie podejść i udziela sowitych rabatów

)) Jeśli pracodawca nie widzi korzyści w wysłaniu Cię na szkolenie, też napuść na niego Martę, potrafi pokazać, dlaczego warto :-)
PS. Osoby prywatne (studenci i uczniowie) wchodzą na nasze szkolenia bez VAT-u.