carlos7
21.02.2013, 00:21:56
Witam serdecznie,
z racji tego, że jestem nowicjuszem na forum bardzo proszę o wyrozumiałość. Jeśli temat źle umieściłem bardzo proszę o przeniesienie.
Otóż chciałem zapytać co sądzicie o tym skrypcie: demoty.oblukaj.pl. Chodzi mi dokładnie o to czy panel administratora jest w miare dobrze zabezpieczeny
i byle kto w 2 minuty się tam nie dostanie. Ile według was taki skrypt może być warty? Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuje.
W ten sposób nikt nie bd sprawdzal twojej stronki, co najwyzej mozna ocenic kod ale nikt tu przwciez w "hakera" sie nie bawi
carlos7
22.02.2013, 10:47:41
Właśnie o sprawdzenie kodu mi chodziło, czy w miarę poprawnie jest napisany i zoptymalizowany. Czy ktoś mógłby ocenić kod? Dziękuję.
Michael2318
22.02.2013, 11:09:46
Jak mamy sprawdzić Twój kod, skoro go nam nigdzie nie zaprezentowałeś?
Jeśli skrypt PHP jest na takim samym poziomie co HTML to jego wartość jest równa 3,65zł (koszt piwa, jaki trzeba wypić, aby dodać sobie odwagi robiąc audyt).
A skoro już o audycie mowa, takie usługi kosztują i to nie mało, ale dział ofert jest otwarty na propozycje.
carlos7
22.02.2013, 12:45:25
A co takiego złego jest w tym kodzie HTML? Chcę poprostu kupić licencję na ten skrypt i dlatego pytam. Zaczynam dopiero przygodę z tym wszystkim dlatego pytam. Jak z tej stronki wyciągnąć kod PHP do oceny?
pitu
22.02.2013, 12:51:19
WalidatorCo do pytania o wyciągnięcie kodu PHP, to nie da się tego wykonać. Kod PHP wykonywany jest po stronie serwera i jego wynik prezentowany jest w postaci HTML.
carlos7 poszukaj w dziale PHP lub gotowe rozwiązania. Był temat o tych skryptach i dlaczego nie warto ich brać nawet za darmo.
carlos7
22.02.2013, 13:38:40
Ok. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.