Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Bezpieczeństwo skryptu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
carlos7
Witam serdecznie,

z racji tego, że jestem nowicjuszem na forum bardzo proszę o wyrozumiałość. Jeśli temat źle umieściłem bardzo proszę o przeniesienie.
Otóż chciałem zapytać co sądzicie o tym skrypcie: demoty.oblukaj.pl. Chodzi mi dokładnie o to czy panel administratora jest w miare dobrze zabezpieczeny
i byle kto w 2 minuty się tam nie dostanie. Ile według was taki skrypt może być warty? Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuje.
com
W ten sposób nikt nie bd sprawdzal twojej stronki, co najwyzej mozna ocenic kod ale nikt tu przwciez w "hakera" sie nie bawi wink.gif
carlos7
Właśnie o sprawdzenie kodu mi chodziło, czy w miarę poprawnie jest napisany i zoptymalizowany. Czy ktoś mógłby ocenić kod? Dziękuję.
Michael2318
Jak mamy sprawdzić Twój kod, skoro go nam nigdzie nie zaprezentowałeś?
!*!
Jeśli skrypt PHP jest na takim samym poziomie co HTML to jego wartość jest równa 3,65zł (koszt piwa, jaki trzeba wypić, aby dodać sobie odwagi robiąc audyt).

A skoro już o audycie mowa, takie usługi kosztują i to nie mało, ale dział ofert jest otwarty na propozycje.
carlos7
A co takiego złego jest w tym kodzie HTML? Chcę poprostu kupić licencję na ten skrypt i dlatego pytam. Zaczynam dopiero przygodę z tym wszystkim dlatego pytam. Jak z tej stronki wyciągnąć kod PHP do oceny?
pitu
Walidator

Co do pytania o wyciągnięcie kodu PHP, to nie da się tego wykonać. Kod PHP wykonywany jest po stronie serwera i jego wynik prezentowany jest w postaci HTML.
!*!
carlos7 poszukaj w dziale PHP lub gotowe rozwiązania. Był temat o tych skryptach i dlaczego nie warto ich brać nawet za darmo.
carlos7
Ok. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.