Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [IPS] Płatne !
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kubatron
Nie wiem jak wy ale ja dziś zauważyłem że IPB 2.0.0 final jest płatny, oto news News nie wiem co o tym sądzicie ale ja sądze że praca serwisów zagranicznych jak i polskiego ibplanet.pl poszła na marne... sadsmiley02.gif Co wy o tym sądzicie?
hwao
A co mialo sie stac ? Ktos koduje i on wycenia swoja prace.
Czy cos smie zmienilo dla ludzkosci? watpie 1 + 1 nadal rowna sie 2.
Cytat
le ja sądze że praca serwisów zagranicznych jak i polskiego ibplanet.pl poszła na marne...

Zachowujesz sie jakbys nie pamietal ze po 1
ipb2.0.0 trial mozna uzywac
ipb1.3 nadal jest za free...

Jezeli uwazasz ze ipb2 jest warte swojej ceny to placisz jezeli nie to kmin nad altermatywa :-P
GrayHat
Cytat(hwao @ 2004-09-29 16:02:00)
A co mialo sie stac ? Ktos koduje i on wycenia swoja prace.
Czy cos smie zmienilo dla ludzkosci? watpie 1 + 1 nadal rowna sie 2.
Cytat
le ja sądze że praca serwisów zagranicznych jak i polskiego ibplanet.pl poszła na marne...

Zachowujesz sie jakbys nie pamietal ze po 1
ipb2.0.0 trial mozna uzywac
ipb1.3 nadal jest za free...

Jezeli uwazasz ze ipb2 jest warte swojej ceny to placisz jezeli nie to kmin nad altermatywa :-P

dokladnie zgadzam sie z toba...
jesli ktos bedzie prowadzil powazna stronke to i bedzie mial na licencje...
autorzy ipb napisali najlepszy system for i maja w pelni prawo do pobierania oplat za niego
Chewolf
Przecież każde forum IPB było płatne i można było też używać wersji bezpłatnej pod jakimiś warunkami, wiec czemu ta by nie miala być płatna ... Wydaje mi się że kolega Kubatron coś źle doczytał newsa i coś mu się pomieszało.
seaquest
no niestety m5910, od kilku dni IPB stało się całkowicie płatnym skryptem. Wcześniej był jeszcze tak zwany Free Trial lecz niestety zlokwidowano go.
hwao
Cytat(m5910 @ 2004-09-29 19:30:15)
Przecież każde forum IPB było płatne i można było też używać wersji bezpłatnej pod jakimiś warunkami, wiec czemu ta by nie miala być płatna ... Wydaje mi się że kolega Kubatron coś źle doczytał newsa i coś mu się pomieszało.

Nie teraz wersja 2.0.0 jest ostateczna wersja bezplatna za reszte trzeba placic ( jak i pobranie teraz na stornie ipb tez trzeba juz kupic licensje ) tylko wa wersje 2.0.0. co byla przez jakis czas mozna zaisntalowac reszte trzeba placic,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.