Witam. Mam do sprzedania mobilną grę online na której można zarobić. Ile? Tyle ile włożymy w reklamę i w aktualizację - wiadomo. Gra działa od 21 grudnia 2012 i co miesiąc z smsów ma jakieś zyski (styczeń - ok 400 zł, luty - ok 300 zł - mogę udowodnić). Należy pamiętać, że jest to gra mobilna głównie dla posiadaczy telefonów komórkowych a także o tym, że z tych zysków nie było żadnej reklamy z mojej strony! Uważam, że można wyciągnąć o wiele więcej w każdym miesiącu inwestując w reklamę.
A teraz krótki opis gry:
- autorski skrypt pisany strukturalnie ale pisany po angielsku (komentarze też)
- niektórzy uważają, że gra podobna do SIMS, ja się z tym nie zgadzam chociaż gra polega na tym, że się uczymy pracujemy itp.
- dużo opcji, kupno VIP za smsa, kupno goldenów (waluty) za smsa, swój dom i rozbudowa, wykonywanie czynności
- zarabiamy - wiadomo. Za goldeny mamy duży wybór towarów w centrum handlowym (obecnie ok.500 sztuk) - (w tym ubrania, obuwie, czynności, zwierzęta, prezenty)
- dla kobiet i mężczyzn inne ubrania i obuwie
- zadania dzienne w których można zgarnąć punkty lub goldeny
- ostatnio dodaliśmy schronisko dla zwierząt (kto ma swojego zwierzaka i już go nie chce to oddaje do schroniska)
- bank (kredyty, lokaty)
- nauka (różnych zawodów)
Tyle chyba z opisu ale pewnie o czymś zapomnieliśmy. Po szczegóły zapraszam na priv a adres strony to ojaa.mobi - można się zapoznać co i jak (forum otwarte bez logowania)
Cena którą proponujemy to 2000 złotych - naszym zdaniem nie jest to wysoka cena zważywszy na to ile poświęciliśmy czasu i na to ile ta gra ma funkcji. Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedź.