Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedam mobilną grę online
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
ojaaa
Witam. Mam do sprzedania mobilną grę online na której można zarobić. Ile? Tyle ile włożymy w reklamę i w aktualizację - wiadomo. Gra działa od 21 grudnia 2012 i co miesiąc z smsów ma jakieś zyski (styczeń - ok 400 zł, luty - ok 300 zł - mogę udowodnić). Należy pamiętać, że jest to gra mobilna głównie dla posiadaczy telefonów komórkowych a także o tym, że z tych zysków nie było żadnej reklamy z mojej strony! Uważam, że można wyciągnąć o wiele więcej w każdym miesiącu inwestując w reklamę.

A teraz krótki opis gry:
- autorski skrypt pisany strukturalnie ale pisany po angielsku (komentarze też)
- niektórzy uważają, że gra podobna do SIMS, ja się z tym nie zgadzam chociaż gra polega na tym, że się uczymy pracujemy itp.
- dużo opcji, kupno VIP za smsa, kupno goldenów (waluty) za smsa, swój dom i rozbudowa, wykonywanie czynności
- zarabiamy - wiadomo. Za goldeny mamy duży wybór towarów w centrum handlowym (obecnie ok.500 sztuk) - (w tym ubrania, obuwie, czynności, zwierzęta, prezenty)
- dla kobiet i mężczyzn inne ubrania i obuwie
- zadania dzienne w których można zgarnąć punkty lub goldeny
- ostatnio dodaliśmy schronisko dla zwierząt (kto ma swojego zwierzaka i już go nie chce to oddaje do schroniska)
- bank (kredyty, lokaty)
- nauka (różnych zawodów)

Tyle chyba z opisu ale pewnie o czymś zapomnieliśmy. Po szczegóły zapraszam na priv a adres strony to ojaa.mobi - można się zapoznać co i jak (forum otwarte bez logowania)

Cena którą proponujemy to 2000 złotych - naszym zdaniem nie jest to wysoka cena zważywszy na to ile poświęciliśmy czasu i na to ile ta gra ma funkcji. Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedź.

!*!
Cytat
- autorski skrypt pisany strukturalnie ale pisany po angielsku (komentarze też)

To jak na 2k zł (netto/brutto)? Blokuje ewentualną chęć zakupu, bo jak to rozwinąć? Czy jest możliwość otrzymania próbki kodu na PW?
IceManSpy
1. Tak z ciekawości, skoro generuje zyski, to po co sprzedajesz tak tanio?
2. Można zobaczyć co to za gra?
!*!
@up adres został podany http://ojaa.mobi
ojaaa
A więc tak, czy sprzedaje tanio? możliwe, myślę, że gdybym przetłumaczył calą grę to dostałbym 10 razy więcej tym bardziej w ruskich gdzie lubują się w takich grach.

Czemu sprzedaje? Aby gracze pozostali potrzebne są aktualizacje gry a mi czasu brakuje i to w sumie jedyny powód.

Jeśli chodzi o netto/brutto to ja chce 2000 tyś a możliwe, że coś spuszcze. (nie daje rachunków i faktur itp.)

Co do próbki kodu: cały skrypt to autorski skrypt więc wole nie udostępniać ale moge zagwarantować, że jest bezpieczny i wydajny.

Brak chętnych? 1800 to moja cena w tej chwili. Czekam na priv lub na kontakt(małpa)ojaa.mobi

Dodam jeszcze bo mi sie przypomnialo:P że jest np. opcja ogrodu przy domu gdzie można sadzić kwiaty lub warzywa.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę opisać krok po kroku jakie opcje są dostępne itd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.