Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam pytanie do adminów i moderatorów tegoż forum.
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
wycicha
No niestety nie otrzymałem pomocy na mój wątek i się was pytam czy istnieje gdzieś podobne forum o php na którym pomagają a nie jak na tym nie pomagają.

P.S
Mozecie mnie banować i tak mi to nic nie obchodzi na taki forum ban to drobnostka.
rogrog
nikt Cię tu nie zbanuje, bo przecież nie zrobiłeś nic zasługującego na bana. Chyba że myślisz, że są tu ludzie, którzy jeśli zobaczą takie pytanie zaraz się wkurzają i dają bany na prawo i lewo... smile.gif

cóż, próbowałem pomóc w Twoim wątku, ale napisałeś, że sam rozwiązałeś problem. Jeżeli chodzi o drugie pytanie, jeśli nie otrzymałeś odpowiedzi, to:
a ) nikt nie zna odpowiedzi
b ) nikt nie zrozumiał pytania

Tutaj chodzi raczej o sytuację b ), zresztą sam napisałeś w tamtym wątku, że jeśli zbyt zamotane to napiszesz więcej informacji, więc wszyscy czekają aż napiszesz nie?

Na żadnym forum nie znajdziesz ludzi którzy będą się specjalnie dopytywali o informacje. Musisz zrozumiec, że jeśli ktoś chce Ci pomóc to jest to jego dobra wola, a Tobie powinno zależec, żeby jak najlepiej przedstawic swój problem smile.gif

PS1. Wielu innych ludzi jest zadowolonych z pomocy znalezionej na tym właśnie forum
PS2. Wg mnie jedyny zarzut regulaminowy zarzut jaki można postawic temu wątkowi to nieodpowiednie forum (nie ma to nic do php, chyba -> hydepark)
PS3. Dla mnie ban na tym forum nie był by aż taką drobnostką...
wycicha
1.Dobra jak nawet zamotane to napisze inaczej.
2.W tym ostanim poscie napisałem ze zrobił się następny problem.
3.Wogóle jak w punkcie 1. to dlaczego nikt nie napisał ze zamotane.
4.Mi tam ban nie przeszkadza na tym forum bo chyba już do drugiego tematu nie dostałem odpowiedz.
rogrog
to Tobie samemu powinno zależec żeby przedstawic problem na tyle obszernie, żeby umożliwic ludziom od których chcesz uzyskac pomoc udzielenie Ci odpowiedzi. Nikt tutaj nie ma żadnego interesu w tym, żeby Ci pomagac.

To tak jak byś poszedł na egzamin, odpowiedział na pytanie kilkoma zdaniami i, zdziwiony że oblałeś, pytał: "dlaczego nikt mi nie powiedział że mam jeszcze powiedziec to, to i tamto??".

zresztą nie mów że nie pomagają bo tutaj Ci pomogli...

a jeszcze jeden Twój wątek (o ten) - nic dziwnego że nikt Ci nie odpowiedział, skoro napisałeś na niewłaściwym forum i z niewłaściwym tematem ("pomocy problem ze skryptem" to najgorszy z możliwych tematów - nic nie mówi o wątku) i nie zmieniłeś tematu na prośbę o to... na prawdę nie ma się co dziwic winksmiley.jpg
wycicha
To przeczytaj jeszcze raz ten mój temat i powiedz co mam tam jecze powiedziec jak nie to znaczy mało czytasz.
rogrog
który Twój temat?

tamten o plikach? nie rozumiem jak to ma działac, bo nie wytłumaczyłeś schematu działania systemu i w ogóle do czego ten skrypcik ma służyc. Nie napisałeś też obiecanych dodatkowych informacji. Widocznie nie zależy Ci, żeby komuś się chciało Tobie pomóc... dry.gif
wycicha
Dzięki zaraz powiem jak to ma działać o to mi własnie chodziło. Zajrzy zaraz tam w ten temat.
hwao
Ja nie rozumie porblemu:
Jezeli potrzebujesz pomocy to opisz dokladnie co masz co chcesz zorbic i co chcesz uzystac, mało kot bedzie porobował sie domyslic co chcesz zczegos zrobic. Mozesz zapytac jak cos wykonac przy zalozeniach jakis.

Trzeba poprostu się sprecyzowac a nie pisac 'byle co' i oczekiwac odpowiedzi.
Seth
> Nastepnym razem przeczytaj to <

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.