Wszystko jest ok do momentu kiedy podpinam jedno takie okienko, a potrzebuję żeby mi się takie okienka pokazywały 2.
Kod mieści się w
<script type="text/javascript" src="okno.js"></script>
i wrzucam go w index.php przed zamknięciem head
Pomocy przy modyfikacji tak, żebym mógł wrzucić plik okno2.js, które będzie się pojawiało niezależnie od tego czy już jest zapisane ciacho z okno1.js.
Próbowałem modyfikować, ale JS nie jest moją mocną stroną. Także raz jeszcze POMOCY. Z góry thx.
function FBCreateCookie(name, value, days) { document.cookie = name+"="+value+expires+"; path=/"; } function FBReadCookie(name) { var nameEQ = name + "="; for(var d=0; d < ca.length; d++) { var fbc = ca[d]; while (fbc.charAt(0) == ' ') fbc = fbc.substring(1, fbc.length); if (fbc.indexOf(nameEQ) == 0) return fbc.substring(nameEQ.length, fbc.length); } return null; } window.onload = FBCheckCookies; function FBCheckCookies() { if(FBReadCookie('fb_show') != 'T') { var fb_message_container = document.createElement('div2'); fb_message_container.id = 'fb-massage-container'; var html_code = '<div id="fb-message" style="padding: 10px 0px; font-size: 14px; line-height: 22px; border-bottom: 1px solid rgb(211, 208, 208); text-align: center; position: fixed; top: 300px; background-color: #FF0; width: 100%; z-index: 999;">TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC TRESC <a href="java script:FBCloseCookiesWindow();" id="zamknij-okno-fb-checkbox" name="zamknij-okno-fb" style="background-color: #00AFBF; padding: 5px 10px; color: #FFF; border-radius: 4px; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; display: inline-block; margin-left: 10px; text-decoration: none; cursor: pointer;">Zamknij</a></div>'; fb_message_container.innerHTML = html_code; document.body.appendChild(fb_message_container); } } function FBCloseCookiesWindow() { FBCreateCookie('fb_show', 'T', 14); document.getElementById('fb-massage-container').removeChild(document.getElementById('fb-message')); }