Mianowicie chcę sformatować szkielet strony za pomocą css. Siedziałem nad tym długo i probowałem zrobić to za pomocą css i coś mi nie wychodzi.
"body" - żeby się rozciągało na całe okno przeglądarki w poziomie i pionie
div "background" - żeby się rozciągało na całe okno przeglądarki w poziomie i pionie
div "page" - by był wewnątrz "background" i był na środku oraz wysokości okna przeglądarki i szerokości 1000px
wewnatrz diva "page" byly 3 kolumny: pierwsza "leftbar" szerokosc 120 druga "content" 810 a trzecia "rightbar" 70 i wysokości maja być 100% wysokości okna przeglądarki
następnie wewnątrz diva "content" (gdzie będzie cała tresc strony - na calej szerokości) chciałbym zrobić tło w postaci 4 lini co z wyglądu ma symulować jakby 3 kolumny po 270px co daje całą szerokość content, nie chce zeby to byl jakis background (obrazek z linia) tylko linia bądz po prostu kolejne wewnętrzne divy z odpowiednimi bocznymi borderami
i nad tymi jakby trzema kolumnami chciałbym żeby na całej szerokości była treść strony
dołączam jeszcze obrazek podglądowy

Podsumowując:
chodzi mi o to najkrócej aby MINIMALNA wysokość wszystkich div'ów była wysokością okna przeglądarki, a jeśli jest więcej treści w div'ie "content" to chciałbym aby wszystkie wysokości sie dynamicznie powiększały (to mi sprawiło własnie trudności)
DZIĘKUJĘ z góry...