Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moja rezygnacja z zarzadu
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Seth
Chcial bym poinformowac, ze z dniem dzisiejszym nie nalezy juz do grupy zarzad ani do grupy developerow.

Od kilku miesiecy czas jaki moglem poswiecic dla php.pl kurczyl sie z dnia na dzien... studja (so-nd) i praca(pon-pia) spowodowaly, ze ostatnio zagladam bardzo zadko do serwisu, a jak juz zagladam to po to aby czegos poszukac na forum.
Do tego wszystkiego dochodzi takze praca nad moim projektem.
No i nie zapominajmy o tym, ze poza praca i nauka trzeba znalezc wolna chwile na rodzine, znajomych.

To wszystko sklada sie na to, ze moje zaanagazowanie w php.pl zmalalo, a zeby nie blokowac decyzji postanowilem odejsc i pozostac tylko skromnym moderatorem winksmiley.jpg

Odrazu chce uprzedzic, ze nie umieram po tym poscie, ze nie jest to moj testament etc.
Nieraz poprostu trzeba zrezygnowac z czego aby zyskac cos innego winksmiley.jpg

Obowiazki koordynacji prac nad wortalem przejal wassago, a beda mu pomagali Luca i kwiateek.
Pozostale obowiazki przejmie za pewne ktos inny.
Tak wiec wszystko co do tej pory szlo do mnie na PW prosze zglaszac do nowych osob.

Edit:
Nie zegnam sie z nikim bo nigdzie nie wyjezdzam winksmiley.jpg
radzaw
[i] swieczka dla Seth'a winksmiley.jpg

cos sie ekipa php.pl ostatnio zmienia - oby nie mialo to negatywnego wplywu na spolecznosc jaka sie tu wytworzyla
rogrog
itsme odchodzi... seth odchodzi... co to będzie?? smile.gif
kubatron
ehh odszedł itsme teraz Seth, troche was szkoda bo dużo włożyliście w tworzenie tego serwisu, ale cóż co się nie robi dla czegoś innego, i ważniejszego...
Pozdrawiam smile.gif
Vertical
Cytat
ehh odszedł itsme teraz Seth, troche was szkoda bo dużo włożyliście w tworzenie tego serwisu, ale cóż co się nie robi dla czegoś innego, i ważniejszego...

Tak mówicie... ale czy ktoś z was (skromnych użytkowników) naprawdę kiedyś spotkał itsme albo setha i miał szansę z nimi porozmawiać?
Siner
@Vertical
Tu nie chodzi oto że sie z nimi nie spotkalismy(chyba większość), ale to są wielkie autorytety dla wiekszości osoób na tym forum.(przyjmniej dla mnie). a to prawada, że Seth`a ostanio mało było na forum.
@radzaw
poco świeczka przeciez Seth nie umarł tongue.gif
Vertical
Cytat
Tu nie chodzi oto że sie z nimi nie spotkalismy(chyba większość), ale to są wielkie autorytety dla wiekszości osoób na tym forum

Autorytetami na pewno są, ale trzeba znać granicę. Nie można mówić na przykład takich tekstów, jakie występują w serialach brazylijskich smile.gif Tylko o to chodziło i to wszystko
robert_b
A mi jest tylko szkoda że coraz mniej pojawiają się oni na forum, bo tak naprawdę to jako nieliczni udzielali rzeczowych odpowiedzi... winksmiley.jpg
Może nie akurat mnie, bo ja bardzo mało wysyłam tutaj pytań (więcej czerpię czytając winksmiley.jpg ), ale za to rzeszy innych użytkowników tego forum.
Puciek
offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif

Szkoda że Seth odszedł, It'sme też mi żal, ale tak to jest że trzeba rezygnować z czegoś dla innych wartości. A czy ich znałem ? Czy to jest ważne ?
radzaw
Cytat(Siner @ 2004-10-25 17:28:32)
@radzaw
poco świeczka przeciez Seth nie umarł tongue.gif

nie widzisz usmieszku ? chodzi o to, iz powstala glupia moda na stawianie takich znaczkow przy dowolnej sytuacji, i z tego chcialem zadrwic biggrin.gif
itsme
seth: witam w klubie (powiedzmy) bezrobotnych hihi
a tak powaznie umarł król niech żyje król

teraz trzyba oddac pole do działania "młodszym" (czyt. innym) ktorzy sa bez studiow bez rodzin, pracy czy tez innych życiowych obowiązków ... pociągna to co kiedyś zostało zaczęte

nikt nigdzie nie odchodzi i nikt nikogo nie pzostawia na pastwę losu ... php.pl żyło przed nami swoim losem i będzie żyć teraz ważne aby było to cały czas dla Was :-)

@seth: szacunek dla Twojej decyzji ...

ps. tylko nie zróbcie z tego tematu takiego smieciowiska jak z mojej rezygnacji plisssssssss :-)
dag
Cytat(itsme @ 2004-10-25 22:25:01)
seth: witam w klubie (powiedzmy) bezrobotnych hihi
a tak powaznie umarł król niech żyje król

teraz trzyba oddac pole do działania "młodszym" (czyt. innym) ktorzy sa bez studiow bez rodzin, pracy czy tez innych życiowych obowiązków ... pociągna to co kiedyś zostało zaczęte

nikt nigdzie nie odchodzi i nikt nikogo nie pzostawia na pastwę losu ... php.pl żyło przed nami swoim losem i będzie żyć teraz ważne aby było to cały czas dla Was :-)

Aż łezka się w oku zakręciła ;-)

@Seth i @It's me : nie ważne jaki macie statusik przy avatarze, liczy się to co wnieśliście, czy wniesiecie w php.pl i nie tylko.

Powodzenia na nowej drodze życia ;-)
Seth
Az mi sie lza w oku zakrecila smile.gif

Mam cicha nadzieje, ze po uszczupleniu zarzadu wplynal nowe osoby wnoszac swiezy powiew zmian (chyba bede poeta winksmiley.jpg).

@Vertical Co do znajmosci online to mielismy przyjemnosc w kilka osob sie spotkac i bylo rewelacyjnie smile.gif szkoda, ze pozniej juz nie bylo wiecej okazji do tego aby przy cherbacie winksmiley.jpg o php.

@it's me dzieki winksmiley.jpg

@dag dziekujemy, po powrocie z miesiaca miodowego podeslemy fotki smile.gif
wassago
Cytat(Seth @ 2004-10-26 00:04:11)
@dag dziekujemy, po powrocie z miesiaca miodowego podeslemy fotki smile.gif

buahahah biggrin.gif
ja sie nie zegnam, bo po szto tongue.gif i tak Cie dorwe na JID/GG tongue.gif
ania
Cytat
itsme odchodzi... seth odchodzi

Minie czas i wrócicie bo tu się wraca o taka głupia choroba winksmiley.jpg
NuLL
Ania pewnie ma racje - zreszta jest tu dosc ludzi opowiedzialnych aby utrzymac portal i forum.

Dziekujemy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.