Mam div'a ze sliderem. W środku przewijają się duże obrazki (535px wysokości). Przy mojej natywnej rozdziałce 1366x768 wszystko jest ładnie pięknie, ale przy skalowaniu okna do mniejszych rozdzielczości obrazek ładnie się skaluje, a DIV cały czas tkwi w stałej wysokości 535px. Próbowałem już kombinować z min-height, max-height itd, ale bez skutku. Albo obrazek jest przyklejony na stałe do DIV i się nie skaluje, albo skaluje się sam obrazek a reszta bloku trzyma stałą wartość.
Tutaj jest strona:
www.rodan-expert.pl
Kod diva ze sliderem i menu:
CSS:
.top_slider { position: relative; width: 100%; min-width: 480px; height: 100%; min-height: 537px; <!-- tu kombunuję, jak ustawię wartość mniejszą to obrazek nie jest widoczny w całości, jak w ogóle usunę to znika cały DIV ze sliderem i menu --> max-height: 537px; background-color: #000; overflow: hidden; } .slide_img { display: block; position: relative; width: 100%; height: auto; min-width: 480px; min-height: 200px; max-width: 1366px; max-height: 537px; overflow: hidden; }
Strona jest moja - to nie jest żadne komercyjne zlecenie - jakby ktoś miał wątpliwości

Proszę o jakąś wskazówkę jak to ugryźć bo już skończyły mi się pomysły. Nie chcę używać JS, bo wiem że można takie proste skalowanie załatwić CSS.