Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chętny do pomocy zrobienia strony.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ano
Szukam kogoś kt by mi pomógł zrobić stronę dla webmastera o php!!!!!
itsme
przeciesz bedziesz mial to na php.pl smile.gif
ano
Cytat
przeciesz bedziesz mial to na php.pl

Co będę miałquestionmark.gif? Nie rozumiem...
DeyV
Czym będzie portal php.pl? czy nie właśnie stroną dla webmastera o php!!!!! Więc może Ty byś się zdecydował spróbować pomóc przy tworzeniu tego dzieła, niż zaczynać robić coś samodzielnie.
ano
No wiesz, po prostu chciałbym mieć taką stronę.
Równie dobrze mogę powiedzieć : po co robić taką stronę php.pl , jeżeli jest już np.: webhelp.pl
scanner
Bo php.pl działa od dawna. Drobne zawirowania już za "nami". Pozatym mamy jasno określoną tematykę. W końcu adres do czegoś zobowiązuje. A tak sie składa, że w php.pl jest kilku mocnych guru.
Zamiast tworzyć chwilowy serwis o php, który padnie prędzej, czy później, wolałbym być wymieniony jako wsóltwórca php.pl. Lepiej to wygląda w portfolio smile.gif
ano
No wiesz, nie mów , że on padnie po miesiącu, bo tak na pewno nie będzie. Miałem kiedyś stronę o ..... butach! na początku cieszyłem się , że na liczniku jest 100 osób :-) teraz jest prawie 6000. Mimo, że stworzyłem stronę o takiej tematyce, (bo przecież mało osób pasjonuje się conversami...) to istanieje już ona od prawie roku i ludzi ciągle przybywa.

Moja strona może też będzie kidyś taka sławna jak php.pl, wy przecież kiedy stworzyliście tą stronę to na pewno była ona na początku mała i mało osób na nią wchodziło , pozatym kiedy stworzyliście php.pl, już istniały o wiele większe serwisy dla webmasterów od php.pl.

Prosze nie nabijac postow (to tez zasmieca baze) - na gorze posta jest przycisk zmien prosze nauczyc sie go obslugiwac winksmiley.jpg [Seth]
scanner
No dobra. Zobaczmy co masz. Pokaż założenia, plany, możliwości techniczne. Czy masz już jakieś konkrety, czy tylko "Chcę zrobić stronkę"?
ano
mam szate graficzną , wszystkie "mechanizmy" php, teraz tylko jeszcze muszę uzupełnić treść.
Możliwości techniczne:
[list]50 mb
php
nawet szybki serwer (friko.pl)
[list]
scanner
Na friko? Czyli pracujesz na plikach tekstowych? Jakoś nie mam do nich zaufania, Że o wydajności nie wspomnę. Ale to moje subiektywne zdanie.
Jakie "mechanizmy" masz na myśli? Wymień je proszę.
Można gdzieś zobaczyć, to co już masz? Można podejrzeć źródła?
wassago
Cytat
mam szate graficzną , wszystkie "mechanizmy" php, teraz tylko jeszcze muszę uzupełnić treść.
[...]

jezeli juz masz serwer to przypuszczam ze jakas bete tam postawiles... daj linka etc. to bedziemy wiedzieli przynajmniej na czym stoimy :wink:
ano
Mechanizmy:
[list]
System newsowy
Rotator bannerów
Panel admina
Katalog stron www
Forum
Sonda
[list]
System newsowy, forum, sodnę i panel admina sam zrobiłem.
Mojej strony jeszcze nie ma na serwerze, ale dam screena ----->http://free.of.pl/b/bractwod2klan/strona%2...0PHP/strona.gif
Całą stronę robię na plikach textowych, ponieważ: nie mogłem znaleść darmowego serwera który by udostępnił mysql, mój serwer apache ma skopanego mySql i nie da się go uruchomić, więc wszystkie moje strony są oparte o pliki txt.
wassago
hmm... tylko nie rozumiem po co ci pomoc w robieniu tej stronki jezeli sam juz wszystko zrobiles... i wyglada calkiem niezle (jak wrzucisz na serwer to daj do oceny - chetnie ja ocenie)...
ano
Dlatego chciałbym mieć kogoś do pomocy ponieważ samemu trudno prowadzić tak dużą stronę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.