VeParadox
11.11.2013, 07:00:34
Witam.
Jak zwykle powalił mnie banalny problem. Podczas instalowania modyfikacji do phpbb3 należy edytować plik install w celu poprawne odczytania instrukcji. Moja przeglądarka google chrome nie czyta tego pliku - pusta strona :/ Wiem że przeglądarka windows czyta te pliki, ale ja mam ja odinstalowaną bo mi wyskakiwały jakieś okienka itd. Czy jest opcja dostrojenia chrome, czy muszę zainstalować inną przeglądarkę? Translator często sporo przekręca, wolałbym mieć oryginalny tekst. Proszę o pomoc.
lobopol
11.11.2013, 09:02:10
Opisz dokładniej swój problem, jaki plik install? Jak go chcesz otworzyć? To jakiś exe/bat czy próbujesz to zrobić na lokalnym serwerze? Udziel szczegółowych informacji bo na razie nie mamy informacji.
VeParadox
11.11.2013, 10:21:57
Plik install to jest instrukcja, jak i gdzie zmodyfikować pliki, aby otrzymac daną modyfikacja na forum phpbb3. Taki plik ma kazda modyfikacja do phpbb3. Otwieramy ten plik za pomocą przeglądarki, poprostu.... tylko moja go nie czyta. Jak wrzucam zawartość pliku (otwieram w notatniku) do translatora to ma poprzekręcane troszkę zawartości: gdzie w jakim pliku co wstawić/zmienić. Dobra edycja pliku jest kluczowa do szybkiej i sprawnej instalacji danej modyfikacji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.