Japszczur
26.11.2013, 11:00:07
Witam,
Posiadam 2 serwisy firmowe oferujące tworzenie/projektowanie stron www.
Wynajmę dostęp do tych serwisów.
Dziennie odwiedza oba serwisy ok. 100-120 uu potencjalnych klientów. W ostatnim miesiącu serwisy wygenerowały ok. 80-100 zapytań.
W ramach wynajmu przekierowuję skrzynkę mailową na podany przez Was adres lub zmieniam na Wasz, zmieniam również dane firmowe na Wasze.
Płatność co tydzień z góry za tydzień na przód. Jako, że nie jestem w stanie dać gwarancji, że Google coś zaraz znowu nie zmieni uważam, że jest to rozsądna propozycja. Dzienny koszt wynajęcia strony to 200-300 zł. Wynajmę firmie, która zaproponuje najwięcej. W ramach dobrego rozpoczęcia współpracy na początek prześlę wszystkie zapytania z ostatniego tygodnia.
Jeżeli ktoś uważa, że to dużo to dobrze. To znaczy, że go nie stać i nie będzie mi zawracał głowy.
Serwisy są wypozycjonowane na kilkanaście ważnych fraz, takich o których niektórzy co najwyżej mogą pomarzyć.
Wstępny kontakt poprzez mail makfirma@gmail.com lub gg: 9631221.
Później mogę podać nr telefonu jeżeli ktoś będzie chciał uszczegółowić moja propozycje. Mogę wtedy podać pewne dane, które powinny zachęcić do współpracy.
Chętnych zapraszam do kontaktu.
Cytat
Serwisy są wypozycjonowane na kilkanaście ważnych fraz, takich o których niektórzy co najwyżej mogą pomarzyć.
Jakich fraz? I skoro są wypozycjonowane to dlaczego UU wynosi zaledwie 100-120, co jest praktycznie standardem przy niepozycjonowaniu.
freemp3
26.11.2013, 11:14:25
Cytat
Posiadam 2 serwisy firmowe oferujące tworzenie/projektowanie stron www.
Co to za serwisy? Podanie adresów nie zaszkodzi.
Daiquiri
26.11.2013, 11:39:39
Oferta zdecydowanie nie spełnia wymagań działu "Praca oferowana". Przenoszę.
Japszczur
26.11.2013, 12:04:03
@!*! - podaj mi przykłady takich serwisów gdzie 100-120 uu to standard bez pozycjonowania. Rozbawiłeś mnie. Znaczy się, że chyba nie pozycjonujesz żadnej swojej strony. Mam dokładny wgląd do statystyk, wiem jakie serwisy maja pozycję. Wiem też jakie stawki sa z adwordsów w tej branzy.
Jeżeli napisałeś tylko żeby sobie popisać to Ja niestety odpadam.
Choć z chęcią bym poznał adres www strony, która się nie pozycjonuje i ma tonę wejść.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu.
PS. Przepraszam, że źle wstawiłem ogłoszenie, ale miałem probelm pod co go podciągnąć.
Przed napisaniem poprzedniego postu sprawdziłem GA i kilka serwisów które w ogóle nie mają nic wspólnego z pozycjonowaniem i nie były pod tym względem wykonywane żadne czynności, posiadają 40-180 UU / dzień. Stąd też mogę wysunąć taki wniosek.
Porównywanie UU nie ma też za bardzo dziś specjalnej wartości, ponieważ można to nabić równie łatwo co napisać ogłoszenie na forum.
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie o frazy. W końcu to Ty chcesz coś sprzedać, a jak wspomniał @freemp3 linków również brak, więc skąd mamy wiedzieć czy sam sobie statystyk nie nabiłeś, wierząc na słowo? Pozwól to jakoś zweryfikować, mogą być linki na PW.
Japszczur
26.11.2013, 12:25:27
Po pierwsze co do uu oczywiście masz rację. Różnie można to odczytywać, najważniejsze skąd te uu się bierze. Nie chcę się spierać o uu bo to mnie nie interesuje. Zresztą dobrze napisałeś, że nie jest to wartość, która może mieć wyznacznik w zapytaniach, a o te tutaj chyba najbardziej chodzi.
Nie założyłem też tematu aby tutaj prowadzić dyskusję. Podawać adresy domen, fraz. Mnie nie interesują ciekawscy.
Zapraszam najchętniej na gg gdzie udzielę szczegółowych informacji.
A zweryfikować będzie można wszystko bardzo łatwo, poprzez statystyki analitycsa, raportu z pozycji fraz itd. Można też pokazać kilka innych rzeczy jak ilość zapytań z ostatniego tygodnia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.