Witam

mam do sprzedania komplet w bardzo dobrym stanie nastepujęcych książek:
"PHP i MySQL. Tworzenie stron www. Vademecum profesjonalisty" + płyta CD - 990 stron, wartość wg ceny na okładce 99,00zł
"PHP. Zaawansowane programowanie" - 650 stron, wartość wg ceny na okładce 79,00zł
"SQL od podstaw" - 550 stron, wartość wg ceny na okładce 67,00zł
"JavaScript dla webmasterów. Zaawansowane programowanie" - stron 695, wartość wg ceny na okładce 89,00zł (nieco zniszczony róg książki)
"PHP. Programowanie obiektowe" - 225 stron, wartość wg ceny na okładce 34,00zł
"PHP. 101 praktycznych skryptów", 252 strony, wartość wg ceny na okładce 29,60zł
"Programowanie w PHP. Poradnik dla webmasterów", brak płyty CD, 110 stron, wartość wg ceny na okładce 11,80zł - stan nieco wyblakły, to była moja pierwsza książka z PHP
"Symfony. Aplikacje intermetowe", 190 stron, 20,00zł wg ceny na Allegro
"Linux. Kurs. Wydanie II" + płyta CD, 270 stron, wartość wg ceny na okładce 34,90zł
"Linux. Komeny i polecenia. Wydanie III", 140 strom, wartość wg ceny na okładce 19,00zł

dorzucam bonus jeśli chcesz
"Hello, ANDROID. Wydanie III", 310 stron, wartość wg ceny na okładce 57,00zł

po zsumowaniu wartość książek to 483,30zł (z bonusem 540,30zł)

Dzięki tym książkom w 2009 roku zdobyłem certyfikat Zend PHP5 smile.gif

mają dla mnie wartość sentymentalną ale kurzą się tylko na półkach.

Sprzedam najchętniej cały komplet lub zestaw min. 4 pozycji po atrakcyjnej cenie.
Proszę o propozycje cenowe na PW lub maila tomasz.hosting[malpa]gmail.com, nie pokrywam kosztów wysyłki.
Na terenie województwa pomorskiego/kujawsko-pomorskiego możliwy odbiór osobisty

Oferta jest nadal aktualna. Interesujaca mnie oferta to 250zł na wszystkie książki lub możliwość sprzedaży pojedyńczych książek za 50% ceny ich zakupu (przypominam - stan książek bardzo dobry)

Oferta jest nadal aktualna. Interesujaca mnie oferta to 150zł na wszystkie książki lub możliwość sprzedaży pojedyńczych książek za 35% ceny ich zakupu (stan książek bardzo dobry)