Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ZendFramework] Zmiany w wyglądzie
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
d4ng
Witajcie, do tej pory bez problemu śmigałem w wordpresie - robilem szablony, pisałem pluginy itp teraz przyszło mi się spotkać z dużym projektem gdzie mam zmienić kilka niuansów. Kiedy znalazłem plik który odpowiada za wygląd (przynajmniej tak mi się zdaje) /application/views/scripts/public/layout.tpl to przy próbie zapisania zmian wyskakuje błąd.. zmieniłem atrybuty i nadal nic.. Niestety nie ogarniam tego.. ale będe niezmiernie wdzięczny jak ktos mi podpowie gdzie i jak moge wpłynąć na zmiane stylu / wyglądu strony.

Pozdrawiam
CuteOne
Prawie 4 lata na forum i nadal nie wiesz jak poprawnie zadawać pytania.. ?
d4ng
to tylko data rejestracji... Przyznaje się ze dopiero od niedawna zacząłem siedzieć nad czymś co powinienem wiedzieć już od dawna... Nie mniej jednak nie czas się spowiadać, musze najpierw wprowadzic niewielkie zmiany i nie wiem jak.. ;/ coś to zabezpiecza ale totalnie nie wiem co...
viking
Zapewne nie masz uprawnień do zapisu. Zobacz jakie masz dla pliku i do jakiej grupy należysz.
d4ng
Witaj jak pisałem zmiana praw do pliku czy katalogu nie przynosi rezultatów, domyślam się że może mnie ograniczać .htaccess? jednak jego tez nie moge ruszyć...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.