Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zend studio a iso-8859-2
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
akubiczek
Zainstalowałem triala tego polecanego przez wiele osób edytora. I pojawił się zgryz - czy potrafi on pracować z innym kodowaniem niż windows-1250? Szukam po opcjach, szukam i nic nie znajduję.
Marusz
Tak, wlacz Zenda i potem:
Tools / Preferences / druga zakladka Editing / drugi box od góry Encoding. Zmien na ISO-8859-2

Powodzenia
Sh4dow
jesli otwierasz plik kodowany w iso to autoamtycznie bedzie on tak zapisywany. a jesli chcesz sie upewnic, przy save as... masz mozliwosc wyboru jednego z wielu kodowan.
e4you
jesli juz jesteśmy przy Zencie. mam taki kłopot

Pobrałem => Zainstalowałe

ale nie dostałem kodu licencyjnego a mialem komunikat ze mi go wysłali moze ktos wie co jest grane albo podesle mi swoj kod..
akubiczek
Hihi, miałem dokładnie to samo. A że nie znalazłem na ich stronie opcji do powtórnego wysłania kodu, więc ściągnąłem cracka tongue.gif

Zmoderowane.
Prosże nie wskazywać możliwości nielegalnego łamania zabezpieczeń i oprogramowania na tym forum.
scanner
scanner
Kod licencyjny dostaniesz zawsze przy próbie zassania aplikacji, wystarczy więc spóbowac zassać ja jeszcze raz (nawet nie do końca). Pozatym sprawdź czy na pewno podałeś prawidłowy adres email - ja nie miałem nigdy problemów z mailami z zenda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.