akubiczek
5.11.2004, 19:42:30
Zainstalowałem triala tego polecanego przez wiele osób edytora. I pojawił się zgryz - czy potrafi on pracować z innym kodowaniem niż windows-1250? Szukam po opcjach, szukam i nic nie znajduję.
Marusz
5.11.2004, 20:09:15
Tak, wlacz Zenda i potem:
Tools / Preferences / druga zakladka Editing / drugi box od góry Encoding. Zmien na ISO-8859-2
Powodzenia
Sh4dow
6.11.2004, 13:27:35
jesli otwierasz plik kodowany w iso to autoamtycznie bedzie on tak zapisywany. a jesli chcesz sie upewnic, przy save as... masz mozliwosc wyboru jednego z wielu kodowan.
e4you
9.11.2004, 14:16:41
jesli juz jesteśmy przy Zencie. mam taki kłopot
Pobrałem => Zainstalowałe
ale nie dostałem kodu licencyjnego a mialem komunikat ze mi go wysłali moze ktos wie co jest grane albo podesle mi swoj kod..
akubiczek
9.11.2004, 14:33:04
Hihi, miałem dokładnie to samo. A że nie znalazłem na ich stronie opcji do powtórnego wysłania kodu, więc ściągnąłem cracka
Zmoderowane.
Prosże nie wskazywać możliwości nielegalnego łamania zabezpieczeń i oprogramowania na tym forum.
scanner
scanner
9.11.2004, 18:31:44
Kod licencyjny dostaniesz zawsze przy próbie zassania aplikacji, wystarczy więc spóbowac zassać ja jeszcze raz (nawet nie do końca). Pozatym sprawdź czy na pewno podałeś prawidłowy adres email - ja nie miałem nigdy problemów z mailami z zenda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.