Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]nieznane mi błędy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
damian238
Cześć,

wyświetlają mi się na stronie błędy, z którymi jak dotąd nie miałem okazji się "spotkać",

moglibyście podpowiedzieć czego one mogą dotyczyć?

Kod
Warning: include(../includes/config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/skirun/public_html/files/crony/10klas.php on line 2

Warning: include(../includes/config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/skirun/public_html/files/crony/10klas.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../includes/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/skirun/public_html/files/crony/10klas.php on line 2

Fatal error: Call to undefined function query() in /home/skirun/public_html/files/crony/10klas.php on line 4
Turson
3 pierwsze błędy odwołania do plików, które nie zostały odnalezione. Ostatni błąd to niezdefiniowana funkcja, pewnie wynika z poprzednich błędów
damian238
ok, thx
leci pomógł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.