Witam, mam problem z iframe i validation engine. Mianowicie chciałbym w iframie o szerokości np. 500x600 umieścić jakąś treść. Problemem jest fakt że po kliknięciu submita treść się przesuwa w lewo.
Pytanie: co zrobić by elementy html były na stałe w swoim miejscu? kombinowałem z position ale bez efektu ;/
Nie chodzi mi o rozwiązanie typu poszerzenie iframe, bo to wiem że zadziała. Chodzi mi żeby formularz zawsze był na swoim miejscu.
Będę wdzięczny za pomoc.

Edit:
Widzę że formularz wraca do swojej pozycji po kliknięciu na te error boxy, czyli jak one znikną. Zatem pytanie jak sprawić by te boxy się dopasowały do szerokości? Wiem że dokumentacja jest i mówi o:
  1. <input value="too many spaces obviously" class="validate[required,custom[onlyLetterNumber]]" type="text" name="special" id="special" data-prompt-position="bottomRight:-100,3" />

Ale używam takiej wersji jquery validation engine który nie obsługuje tej wartości po dwukropku. Jak zatem w inny sposób wypozycjonować te komunikaty tak by mieścily się one w iframie?
Edit: problem rozwiązany.