Ale spokojnie, ja robiłem to wszystko o co prosiłeś i pisałem to co mi wykazuje. Przed wklejeniem cofnąłem, żebyś mógł obejrzec plik przed tymi radykalniejszymi zmianami, sądziłem, że tak będzie łatwiej. Przepraszam jeśli Cię to poirytowało, bo tak się domyślam stało. Mam nadzieję, że jutro uda się to rozgryźc, dzięki za poswięcony czas, dawno nie spotkałem takiej życzliwości jak na tym forum

I jak da ktos rade to przejrzec jeszcze raz i dac jakas wskazowke? Pozwoliloby mi to ruszyc dalej.
EDIT Damonson zedytowałem post z plikiem trening do tego jak testowałem go ostatni raz i tak jak mówiłem wyskakuje w allercie error.
Pobawiłem się trochę i gdy w trenigu mam : if ($_GET['pts'] !=''){
if ($_GET['pts']==1 ){
$wynik=mysql_query("UPDATE statystyki SET sila=sila+1, zloto=zloto-$cena1_sila WHERE zloto>=$cena1_sila AND id=$_SESSION[id] LIMIT 1");
echo'Gratuluje! Zyskales 1 punkt sily!<br>'; }
else{
}
}
}
Button wygląda:<button type="button" id="button-submit">Trenuj
</button>1 pkt sily za
<?=$cena1_sila;?> szt zlota
<br>
I JS: <!-- dodanie jQuery do dokumentu -->
<script type="text/javascript" src="jQuery.js"></script>
<!-- Nasz kod java script: -->
<script type="text/javascript">
$('#button-submit').click(function (e) {
$.ajax({
type: 'GET',
url: 'trening.php',
data: "pts=1",
success: function(data){
if (data != 'error')
{
allert('Wszystko ok.')
}
else
{
alert('Wystąpił błąd w zapisie. Skontaktuj się z administratorem.');
}
}
});
});
</script>
To wyskakują mi poprawnie allerty, ale wyskakuje tylko "Wystąpił błąd w zapisie..." Ponieważ nie mam do buttonu przypisanego linku przekierowującego więc nie ma wpisu do bazy danych.
Gdy dodam do buttonu przekierowanie w ten sposób:
<a href="index.php?action=trening&pts=1"><button type="button" id="button-submit">Trenuj
</button></a>1 pkt sily za
<?=$cena1_sila;?> szt zlota
<br>
Kod PHP się wykona, wpis do bazy będzie, ale JavaScript już nie wyświetla nic. Ma ktoś pomysł dlaczego? Proszę o pomoc.