Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wysyłanie cd'eków
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
hwao
Czy ktos z Was wysylal kiedys plyty cd poczta i czy jest szansa ze dojda one w calosci ?:-)

Ewentualnie jak je wysylaliscie i jakie to byly koszta. Czy plyty doszly w 1 kawalku i w jaki spobo je wysylaliscie.
shizo
Płyty wysyłaj w dużym opakowaniu (grubym) w papierowej torbie z gąbką w środku. (są takie na poczcie). Z takimi zabezpieczeniami na 90% dojdą w całości, o ile jakaś "pani z okienka" nie siadzie na paczce winksmiley.jpg

---
Dalem lagodniejsza wersje bo mogles kogos urazic
hwao

---
Naprawde tak myslisz:) ja tylko podsumowalem poczte poslka, bo sam mialem taki przypadek:D
shizo
dr_bonzo
Ostatnio doszly do mnie dwie plyty (niezniszczone oczywiscie) w kopercie z babelkami przez poczte polska poleconym, kosztowalo mnie to 5 zlotych. Nie wiem ile to kosztowalo nadawce smile.gif
harmag
nie wiem czemu , ale kiedy zaczalem czytac teg posta bylem swiecie przekonany ze chcesz wyslac plytke cd komus poprzez e-mail smile.gif

no ale do rzeczy...
koperta z babelkami zalatwi problem. Mozesz jeszcze powiedziec pani na poczcie jak bedzie stemplowala, zeby zrobila to delikatnie bo zawartosc jest delikatna. potem raczej nawet jak beda rzucac tym listem, to nie powinno sie nic stac.
Na demoscenie wysylalo sie dyskietki w zwyklej papierowej kopercie za 5 gr smile.gif i zwykle nic sie z nimi nie dzialo smile.gif wiec glowa do gory - bedzie dobrze smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.