Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JS]Komunikat na tabeli
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
ghost1511
Szukam modułu który pozwoli mi przykryć wyniki wyszukiwania. Mam bardzo zaawansowane filtry i ich zmiana nie odświeża wyników wyszukiwania które są poniżej. Chciałbym "przykryć" wyniki odpowiednim komunikatem o konieczności zaakceptowania filtrów. Mam nadzieję że w miarę jasno to opisałem. Czy ktoś używał czegoś podobnego?
nospor
A nie mozesz dodac zdarzen onchange na pola filtrow, ktore będą odswiezac od razu wyniki wyszukiwania?

Zas samo przykrywanie mozesz zrobic banalnie: chowasz diva z wynikami (zwykly js) a w jego miejsce wyswietlasz diva z tekstem jaki chcesz
ghost1511
Problem jest taki że wyszukiwanie trwa strasznie długo. Wyszukiwarkę obsługuje zewnętrzna firma i na chwilę obecną nie ma szans na modyfikację.

Jak to wykonać wiem dokładnie, zastanawiam się jednak czy jest jakiś gotowiec. Nie mam nawet pomysłu na frazę w googlach. Znalazłem rozwiązanie ale nie do końca to co bym chciał.
nospor
Ale po co tu gotowiec? Przeciez to jest minuta roboty. Ukrywasz jedego diva, pokazujesz drugiego
ghost1511
Bardziej chodzi mi o to żeby przykrył go w całości. Nie pozostaje chyba nic innego jak po prostu napisać to samemu?
Cytat(nospor @ 25.04.2014, 11:13:08 ) *
Ale po co tu gotowiec?

Nie lubię wymyślać koła 2 raz wink.gif GitHub rozleniwia tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.