Raito
27.04.2014, 18:20:47
Witam
Prosiłbym o przygotowanie dla mnie paru zadań (łatwych) w PHP, które mógłbym wykonać. Mój poziom umiejętności jest podstawowy.
Uczyłem się z tego kursu: strefakursow.pl/kursy/tworzenie_stron/kurs_programowania_w_php5.html
Kshyhoo
27.04.2014, 18:25:36
Witamy na Forum. Zapoznaj się z panującymi tu zasadami, szczególnie polecam pierwszą linijkę mojej sygnatury.
Wątek przenoszę.
mlawnik
1.05.2014, 16:55:31
Chcesz zadanka to przejrzyj sobie SPOJ.
Wykonaj aplikację, w której wykorzystasz model EAV (bazy danych). Masz listę klientów oraz trzy typy użytkowników: administrator,, sekretariat oraz klient. Administrator może przeglądać listę klientów oraz dodawać rodzaje atrybutów klienta, czyli np. imię: pole tekstowe, nazwisko: pole tekstowe, płeć: checkbox (oraz dla select, checkbox i radio wartości). Sekretariat może przeglądać listę klientów oraz uzupełniać dane klientów (w formularzu wygenerowanym automatycznie za pomocą informacji ustalonych przez administratora). Klient może sprawdzać swoje dane oraz w sytuacji jeżeli one się nie zgadzają, sygnalizować administratorowi za pomocą maila, że te dane są nieprawidłowe.
Zadanie dosyć proste, a w takiej zwykłej pracy programisty php często jest takich zadań.