ikioloak
19.11.2004, 23:07:33
Slyszeliscie o programie wwtelcophone? Genialna sprawa. Z netu dzwoni sie na stacjonarne na calym (chyba) swiecie i na komorki w wybranych panstwach (niestety nie w polsce). Po rejestracji ma sie do dyspozycji 30 minut. A pozniej trza placic... Jest jednak metoda na obejscie tego. ---- nie mowimy jak mijac zabezpeiczenia ----
---
hwao
Hm nie chce zeby to wyszlo na reklame, ale www.talkpro.pl - tez oferuja rozmowy przez internet z wybranym numerem na ziemi

polska tez, komorki tez. Jedynym warunkiem to kupienie telefonu, platne bodajze kartami pre-paid. Dziala raczej ok. Chodz czasem jakosc polaczenia jest kiepska.
scanner
22.11.2004, 12:51:28
Teraz wszyscy oferują gadanie przez neta... TYlko że to jeszcze trzeba mieć łącze beż smiesznych tepsowych limitów transferu

Na szczeście ja się załapałem jeszcze na nielimitowaną Neo640
Fakt, łącze trzeba mieć, lecz z tego co wiem, to przy np: talkpro.pl nie trzeba mieć niewiadomojakiego łącza, czytałem gdzieś na ich stronie że wystarczy mieć modem ? Więc jeśli taka rozmowa nie obciąża zbyt dużo łącza ?
GrayHat
22.11.2004, 17:52:12
my tu se radoche robimy, ale na przyklad w Chicago stacjonarne rozmowy lokalne sa za darmo.. nie wiem jak w innych miastach US. U nas se mozna w tepsie za free wieczorami pogadac wybierajac jakistam pakiet a w Chicago te rozmowy sa calyczas free
ikioloak
24.11.2004, 22:41:00
w niektorych miastach u nas tez mozna wykupic taryfe taka za 24h/dobe rozmowy sa za free. I to w sumie nawet tak drogo nie wychodzilo. Przyklad z Multimedii, przynajmniej tak mi sie wydaje za tak bylo: najwiekszy pakiet kablowki, net 128 lub 256 kb/s, i wlasnie ta taryfa telefoniczna = 160 zl.
domel_gl
26.11.2004, 16:14:11
zainstalowalem WWTelcoPhone i jestem zarejestrowany (mam 30 min)...problem mam z dzwonieniem...niby mnie slychac dobrze a ja slysze rozmowce bardzo zle...co mam zmienic by bylo lepiej?...(mam szybkie akademickie lacze:) )
ikioloak
1.12.2004, 11:56:04
W zwiazku z tym ze dostaje teraz pytania na pw: w pierwszym poscie ktory zostal zmodyfikowany przez moderatora nie podalem sposobu na obejscie zabezpieczen. To bylo wrecz pytanie o to.. Nie wiem jak sie je obchodzi. Temat ten zostal poruszony dosc intensywnie na www.elektroda.pl/rtvforum tam jest temat dzwonic za darmo czy cos takiego... szukajcie a znajdziecie. Nie bede pisal konkretnego adresu bo pewnie znow zostanie usuniety
Strzałek
1.12.2004, 15:41:16
Cytat
Na szczeście ja się załapałem jeszcze na nielimitowaną Neo640
A ja już nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.