Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kalkulator prowizji Allegro
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dyzio2k11
Witam,

Jest to mój pierwszy post, witam wszystkich:)

Stworzyłem mały kalkulator służący do obliczania prowizji Allegro. Myślę, że komuś się przyda. Będę wdzięczny za każdą konstruktywną krytykę.

Adres strony: [SPAM]

Ps.Proszę administrację forum o nieusuwanie tego tematu, pytałem o zgodę kwiateusza i nie wyraził sprzeciwu. Zwracam się też z prośbą do adminów, jeśli uznacie moje narzędzie za przydatne o przyklejenie tematu. Jeśli pomyliłem dział proszę o przeniesienie tematu;)

Pozdrawiam
peter13135
Strona fajna, a czy użyteczna ? Tego nie wiem, wydaje mi się, że allegro ma taki sam kalkulator. Dowiedziałem się z Twojej strony, że sklepy płacą większą marżę niż zwykli użytkownicy. Wiesz z czego to wynika ?

Moim zdaniem ten temat powinien trafić do działu Oceny (skoro prosisz o krytykę). Ewentualnie do kosza, bo skoro prosisz o przypięcie tematu to sugeruje, że jednak bardziej zależy Ci na reklamie niż ocenie tongue.gif.

Z błędów jakie znalazłem, to możliwość wysłania formularza bez wpisania jakichkolwiek danych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.