Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]paginacja bez koniecznosci sql
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
ossUter
Czesc, jest moze jakas mozliwosc wlasny tekst pozyskiwany z formulaza na kilka stron?
CuteOne
co?
ossUter
Chcialbym uzyskac paginacje na stroniee, ktorej jest tekst odbierany z formularza, a nie zapisuje sie ty z sql, by pobrac wynik
CuteOne
Poproś kogoś aby przepisał Twój tekst na zrozumiały dla innych "format". Naprawdę nie wiadomo o co ci chodzi.
ossUter
Po prostu chce zrobic paginacje, bez koniecznosci uzycia SQL, bo w jakich znajde - trzeba polaczenie z baza danych. A to co mam nigdzie mi sie nie zapisuje.
ZaXaZ
Cytat(ossUter @ 22.08.2014, 00:57:10 ) *
Po prostu chce zrobic paginacje, bez koniecznosci uzycia SQL, bo w jakich znajde - trzeba polaczenie z baza danych. A to co mam nigdzie mi sie nie zapisuje.

Nadal nie wyraziles sie w pelni.
Mowisz z formularza: wytlumacz to do konca, ma byc stronicowane co iles znakow? Slow?
zidek
Cytat(ossUter @ 22.08.2014, 00:57:10 ) *
bo w jakich znajde - trzeba polaczenie z baza danych

Padłem.

Pokaż nam swój kod, możesz będzie on dla nas bardziej zrozumiały od tego co próbujesz napisać. Treść postu powinna opisywać nam Twój problem, a nie zmuszać nas do translacji tego wszystkiego na język, który potrafimy zrozumieć.

Masz jakiś formularz, przesyłasz nim dane (jakie?), potem się gubisz a ostatecznie chcesz to wyświetlać na kilku stronach. wszystkie poradniki jakie znalazłeś dotyczą wyświetlania danych przechowywanych w SQL z uwzględnieniem LIMIT. Czy coś pominąłem?
ossUter
Przepraszam za takie przymulenie, ale po prostu nie umialem swoich mysli wyrzucic na slowa..

@tzm - tak, mniej - wiecej o to chodzi, tylko jak to zastosowac?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.