Witam,
Proszę o wyrozumiałość jestem laikiem - samoukiem, na podstawie literatury dla początkujących oraz przeszukiwań internetu uczę się z zainteresowaniem (puki co) css. Posiadam teraz zadanie (jest to moja pierwsza strona) - zmodyfikować wygląd sklepu sportowego. Strona jest na silniku prestashop 1.5, a ja grzebie i babram się w css - www.kuguar.pl. szablon strony jest defaultowy - ja go jedynie modyfikuje.
Moim problemem jest stopka. W zamyśle zdjęcie w tle ma być nie do ruszenia i zlewać się z szarym tłem jadąc w dół skrolem, stopka również jest w kolorze szarego tła, tak aby sprawiała wrażenia całości. Wszystko jest spoko gdy strona ma odpowiednią dłógość lub nie użytkuje się strony w roździelczości 1920x1080 (puki co w takiej roździałce odkryłem problem). W tedy to tło jest skalowane na całą stronę, a stopka jest nie pod zdjęciem, które ma się ze stopką zlewać tylko na zdjęciu. Troszkę to może w pisemny sposób zaplątałem, ale proszę zobaczyć samemu, taki problem występuje na stronie głównej: www.kuguar.pl.
Pozdrawiam, Paweł Kuźma