Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Filmy online - bez limitu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Pompom
Witam od kilku dni robię strone z filmami online, mam juz system użytkowników (rejestracja, logowanie, grupy) oraz skrypty odpowiedzialne za dodawanie i przeglądanie filmu (kod embemed).
I chciałbym się dowiedzieć jak ominąć reklamy np. z Vidzer.net, lub streamin.to
golabow
to jest legalne?
Pompom
Czy to legalnie? Nie wiem ale chce zapewnic moim uzytkownikom filmy bez reklam bo denerwujace sa.
by_ikar
Nie, nie da się. Jeżeli nie chcesz tych reklam wyświetlać, to postaw własny hosting i tam trzymaj pliki. Co to za głupie kombinowanie... Oni w powietrzu tych plików nie trzymają, z czegoś kasę muszą mieć. Zagadaj do nich, może podpiszesz umowę i część swoich zysków oddasz im w ramach wyłączenia reklam?
tzm
Wszyscy gowno wiecie a duzo piszecie.
a) hostingi maja okreslone warunki, zeby nie widziec reklam, trzeba zaplacic abonament od kazdego uzytkownika ktory korzysta z serwisu, czyli trzeba pobrac od niego wiecej pieniedzy niz przewiduje abonament+marza wlasna.
cool.gif da sie to blokowac, wystarczy adblock plus i zadnych reklam nie ma.
c) gon z tego forum. jak najdalej. jako tworca oprogramowania i pasjonata technologii webowych mowie - won. popieram wolne oprogramowanie i brak popierania oplat za wlasnosc intelektualna, ale nie popieram kradziezy o ktora pytasz. zarowno jesli chodzi o operatora hostingu, jak i tworcow filmow. WON.

PS. a jesli kogos boli moj post to niech sam idzie w **** bo jak mnie skrytykuje to zaloze temat jak zlamac zabezpieczenia jego strony zeby jej tresci udostepnic za darmo w sieci i rozdac cala wasza ciezka prace. Amen
mmmmmmm
No i odezwał się ten, który wie więcej niż gówno ...
ADBlockiem na SERWERZE chce blokować...
tzm
Cytat(mmmmmmm @ 11.09.2014, 20:24:10 ) *
No i odezwał się ten, który wie więcej niż gówno ...
ADBlockiem na SERWERZE chce blokować...

Zalacz sobie adblocka i kinomana..... madralo. I powiedz mi ile Ci reklam wyskoczylo.
nospor
Dobra zamykam, bo jeszcze naprawdę jakieś rozwiązanie padnie wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.