Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam pracy jako junior PHP w obrebie katowic
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Stiffler
Witam
Znacie jakies firmy w rejonie katowic ktore rekrutuja w obrebie katowic?
Zalacze CV zeby bylo wiadomo czy sie wogole nadaje.

Z projektów to:
www.barbarafolta.ch na zenphoto biggrin.gif
www.moj-ogrodzieniec.pl wiele modyfikacji i poprawek pod joomla 2.5
http://konkrete.vot.pl/concrete5/ (concrete5 ale klient sie wycofal.. nie wiedziec dlaczego... robione bylo to przez posrednika)

i wiele mneijszych jak moduly, pluginy czy modyfikacje.

A teraz pracuje nad:
www.konkrete.vot.pl/monika
oraz
www.konkrete.vot.pl/cv (moze kiedys skoncze)

CV: http://konkrete.vot.pl/cv/CV.pdf

tzm
no ciekawe czemu TZM się wycofał, ciekawe. kto był klientem? oficjalna ekipa z TZM?
Stiffler
pojecia nie mam.
Ja tylko to zrobilem i tyle... Mialocos tam byc, ale kontakt sie urwal... Mozliwe ze z mojej winy. Jestem tylko skromnym juniorem. To nawet nie jest responsywne smile.gif
To nie byla ekipa tzm, moze czlonek? Nawet nie wiem do konca co to jest smile.gif
Pozdrawiam
pedro84
Cytat(Stiffler @ 27.09.2014, 22:04:04 ) *
Mialocos tam byc, ale kontakt sie urwal... Mozliwe ze z mojej winy. Jestem tylko skromnym juniorem.

No, wizytówki dobrej to sobie nie wystawiasz.
Stiffler
Nic na sile. Jezeli jestem jeszcze za slaby to poprostu odezwe sie za jakis czas. Narazie koduje na codzinnie i mysle ze mozna by na mnie zarobic o ile ktos by mnie odpowiednio pokierowal.
Wszystko co umiem nauczylem sie sam, z google, dokumentacji i forów. W moim otoczeniu nikt nie wie nawet co to programowanie. Moim zdaniem, jezeli udaloby mi sie wejsc w srodowisko ludzi ktorzy zajmuja sie tym na codziennie, moglbym byc 1000x lepszy.
Jezeli jednak sie myle, to i tak zawsze cos mam zamiar dlubac.
Pozdrawiam
pedro84
Cytat(Stiffler @ 28.09.2014, 01:22:21 ) *
Nic na sile.

Mnie nie chodzi o umiejętności, bo każdy kiedyś zaczynał, etc. Ale o ten tekst, bo poważnie to on nie brzmi.
Cytat(Stiffler @ 27.09.2014, 22:04:04 ) *
Mozliwe ze z mojej winy. Jestem tylko skromnym juniorem.
Stiffler
To był przez pośrednika. Powiedziałem to samokrytycznie. Nie znam prawdziwych powodów.
Był to mój pierwszy template pod concrete5. Dlatego można by podejrzewać, że ktoś wymagał większego profesjonalizmu, niż kodu od gościa z zacisza domowego ogniska.
pedro84
Dobra, ja w takim razie źle to odebrałem. Powodzenia w poszukiwaniach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.