Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie działa formularz POST
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Swiezu
Napisze najprościej jak potrafię.

Mam problem z logowaniem. Login i hasło wysyłam postem. Całe zalogowanie to $_SESSION['online'] = 1. Coockies to tylko PHPSESSID id Google Analytics. Nagle pojawił się problem (tj. wcześniej przez rok go nie było). Po wylogowaniu ponowne zalogowanie nie jest możliwe (chociaż też nie zawsze, czasami działa) do czasu wyczyszczenia ciastek. I tutaj zaczyna się robić ciekawie. Zacząłem "debugować" kod i okazało się, że jeżeli wpiszę dane na jakie się wcześniej logowałem to tablica $_POST jest pusta. Jednak jak wpiszę inne (chociażby dopiszę jeden znak do hasła) to tablica już jest poprawnie wypełniona i cały proces logowania działa ok.

Nie wiem gdzie szukać ... wysyłanie nagłówków? Nawet nie mam jak tego porządnie przetestować bo jak już usunę te ciasteczka to później muszę czekać żeby się zepsuło (nawet nie znam źródła problemu), a z tym też różnie bywa. Raz 5 min, raz kilka h. Macie jakieś pomysły?

P.S. Nawet nie wiem czy dobry dział.
Kshyhoo
Przeniosę do Przedszkola... Wstydzisz się pokazać kod?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.