Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php.net SearchPlugin
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Sh4dow
SearchPlugin nalezy klinkac na link i plugin zostanie zainstalowany
Po restarcie przegladarki, w okienku search (po prawej stronie paska adresu), w liscie powinna pojawic sie nowa opcja dotyczaca przeszukiwania funkcji w manualu http://pl2.php.net. W miare mozliwosci stworze odnoscik do calej strony/komentarzy. Jesli sie komus przyda to milo uslyszec smile.gif
Beda tworzone napewno aktualizacje i FF powinien co 14 dni sprawdzac automatycznie nowa wersje plugina.

Milej zabawy
scanner
Zainstalowane, działa dobzre - zawsze to oszczędność we wpisywaniu php.net/szukane_wyrazenie

BTW: moze by tak dodac jeszcze plugin do przeszukiwnaia forum?
hihi...

I wersję samoinstalacyjną (click & done)

Update:
Mogłeś Sh4dow komentarze w *.src podmienć jeszcze, hihi...
Sh4dow
Jasne ze sie da, z potwierdzeniem przegladarki czy chcesz zainstalowac ale niestety musze zrobic stronke, bo to mozna wykonac przez javascript a tutaj nie mam jak zrobic.
Zaraz postaram sie wprowadzic jakies zmieny co do przeszukiwania forum smile.gif

[edit]
Nie wiem czemu nie ma zmienionych komentarzy, raz to robilem, ale poprawilem.

[edit2]
SearchPlugin HomePage
Nie smiac sie, strona w 1 minute zrobiona, ale mozna zainstalowac bezposrenio plugin.
Aktualizacje juz wkrotce smile.gif

[edit3]
Niestety SearchPlugin nie obsluguje jeszcze metody POST wiec nie przejdzie to za bardzo, chyba ze zostanie stworzony jakis skrypt ktory pomogl by w wykonaniu tego plugina. Ale ot juz chyba pytanie do kogos zajmujacego sie skryptami na php.pl
hwao
Temat nawiazuje do
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=23016

Proponował bym tam to dopisac :-) i przypiac moze?
macieq
super :]
u mnie zadziałało nawet bez restartu przeglądarki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.