Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze schematem
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
patry6123
Witam, mam problem, ponieważ mam do zrobienia algorytm i zakodowania go a nie wiem jak on ma działać. Czy ktoś spotkał kiedyś taki schemat? Jeśli ktoś wie o co chodzi to proszę o jakąś radę. Wygląda mi to na jakiś czytnik danych lub stos, ale nie mam zielonego pojęcia co znaczą te R i L

Pyton_000
Dostałeś zadanie a nie wiem co to ? smile.gif Gdzie Ty się uczysz ?
PrinceOfPersia
Tyle, że "co to jest" możesz się dowiedzieć wpisując w Google napisy, które widnieją na obrazku. (niestety nie wiem co dalej z tym zrobić, ale kaman, nie chciało ci się nawet wygooglać...)
Wazniak96
Przypomina mi to maszynę Turinga, tutaj masz większe info klik. Zgłęb temat i powiedz czy o to chodziło smile.gif
patry6123
Cytat(PrinceOfPersia @ 5.12.2014, 19:12:35 ) *
Tyle, że "co to jest" możesz się dowiedzieć wpisując w Google napisy, które widnieją na obrazku. (niestety nie wiem co dalej z tym zrobić, ale kaman, nie chciało ci się nawet wygooglać...)

Jak chcesz widzieć to szukałem w google i niestety ale nie znalazłem żadnego satysfakcjonującego mnie rezultatu.

@Up Jesteś pierwszą osobą która bez pytania po co mi to udzieliła mi odpowiedzi i to satysfakcjonującej mnie. Dziękuję bardzo. Leci pomógł
sazian
wygląda to trochę jak graf(to control unit) "opisujący" działanie automatu.
Szukaj w googlach czegoś związanego z teorią automatów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.