Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Heros of the Storm - Mała liga (klan?)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Pyton_000
Przyznać się kto ma dostęp do HotS'a ?

Może utworzymy mały zespól ludzi grających na partyjkę?

Pyton000#2851 walić to popykamy smile.gif
Forti
Masz mnie na battle.net od kilku miesięcy człowieku ;P mam dostęp, jednak alpha mnie nie wciągneła. Diablo na koniu to raczej mocno "przeciętny" pomysł biggrin.gif
freemp3
Zapisałem się do bety i nie wiem co dalej tongue.gif
Pyton_000
Forti od tygodnia Cie nie było haha.gif
Co do zapisu na Beta to trzeba czekać. Blizz daje dostępy sukcesywnie ludziom. Nie ma kluczy.
Forti
no.. Diablo mnie nie kręci od blisko pół roku, a 3 miesiące temu rozpocząłem pracę programisty i czasu brak tongue.gif

Ja tam na overwatch czekam.
usb2.0
overwatch juz jest, pod nazwa Team fortress 2 biggrin.gif
Pyton_000
TF2 jest takie... plastikowe haha.gif
usb2.0
no bo overwatch jest zupelnie inne, no ale kwestia gustu biggrin.gif
zauwazyliscie jedna smieszna rzecz w overwatch, mam na mysli bohaterow, blizz narobił nowych zupelnie nie pasujących do uniwersum warcraft czy starcrafta, ALE krasnolud jest biggrin.gif jeden ostatni sie ostał biggrin.gif
Forti
Cytat(usb2.0 @ 15.01.2015, 12:01:19 ) *
no bo overwatch jest zupelnie inne, no ale kwestia gustu biggrin.gif
zauwazyliscie jedna smieszna rzecz w overwatch, mam na mysli bohaterow, blizz narobił nowych zupelnie nie pasujących do uniwersum warcraft czy starcrafta, ALE krasnolud jest biggrin.gif jeden ostatni sie ostał biggrin.gif

Ci bohaterowie są z uniwersum Titana wink.gif a całą gra to wybrakowana i przerobiona jego wersja. Krasnolud faktycznie zastanawiające.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.