Mam prosty skrypt przeszukujący bazę. Miałem go na serwerze, na którym jest baza i wszystko było OK. Musiłem przenieśc skrypt na drugi serwer i pojawia się błąd - a TYLKO wtedy, gdy nic nie wpiszę do formularza. Gdy wpiszę cokolwiek - błędu nie ma.
Oto komunikat bazy :
Kod
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/boxer-motor/web/mototec/epc/cennik bmw.php on line 57
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
A oto skrypt :
<?php require './epcdata.inc.php'; if($stan=='kliknij') { $zapytanie = \"SELECT * FROM `epc` WHERE epc_nr=$znajdz\"; echo\"<tr><td align=left valign=top class=th>Nr ETK: <font color=blue>$rekord[epc_nr]</font><br>Cena z VAT: <font color=red>$rekord[epc_CC] zł</font> </td></tr>\"; echo \"<tr><td align=center><form method=get action=cennik.php><br><input type=text name=znajdz MAXLENGTH=11 maxlenght=11><br><input type=submit value=kliknij name=stan></form></td></tr></table>\"; } else { echo \"<table><tr><td align=center><form method=get action=cennik.php>wpisz numer katalogowy bez odstępów w formacie xxxxxxxxxxx<br><input type=text name=znajdz MAXLENGTH=11><br><input type=submit value=kliknij name=stan></form></td></tr></table>\"; } ?>
Tracę czas na przeszukiwaniu forum i poszukiwaniu rozwiązania - i nic...
Help me.
Pozdr. WO