Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: forum.php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
em1X
A przydalo by sie zrobienie takiego aliasu jak w temacie. Pisze sie szybciej niz php.pl/forum tongue.gif
haiaw
A to niby dlaczego szybciej? Dla mnie roznica jest liczona w milisekundach winksmiley.jpg
em1X
po pierwsze ladniej wyglada
a po drugie wyobraz sobie ile razy w ciagu dnia odwiedzasz forum, potem przez ile lat bedziesz to robil, jak sie wymnozy wychodzi kupa zmarnowanego czasu na pisanie takiego adresu ;]
Mac
Cytat
a po drugie wyobraz sobie ile razy w ciagu dnia odwiedzasz forum, potem przez ile lat bedziesz to robil, jak sie wymnozy wychodzi kupa zmarnowanego czasu na pisanie takiego adresu ;]

Ale "." leżey obok "/" i to jest tyle samo znaków więc poco ma być forum.php.pl :?: :wink:
haiaw
Cytat
Cytat

Ale "." leżey obok "/" i to jest tyle samo znaków więc poco ma być forum.php.pl :?: :wink:

Wlasnie o to samo mi chodzilo! biggrin.gif
GeoS
Do haiawa: A co za problem zrobic alias :?:
Mistycus
Pisać napewno się szybciej nie będzie, ale wyglądać będzie ładniej :wink: tongue.gif
hyper
W tej chwili nie mam bezpośredniej kontroli nad domeną. Wkrótce
sytuacja się zmieni i ustawię taką domenę.
dvc
No to od wakacji czekają nas DUŻE zmiany biggrin.gif
hyper
Tak, w końcu nowy adres w formie forum.php.pl to będzie prawdziwy przełom tongue.gif
em1X
chyba avatary zniknely :/
hyper
Zniknely, prosze ich nie wgrywac ponownie - przywroce je jak
tylko zostana mi przeslana z poprzedniego serwera.
wool
cookies chyba też..
dvc
hyper: a co oni przesylaja Ci je poczta Polska?
Mac
Cytat
Pisać napewno się szybciej nie będzie, ale wyglądać będzie ładniej :wink:  :P

Może i forum.php.pl będzie wyglądał (wygląda) "ładniej" niż php.pl/forum, ale to jest chyba obojętne, ale i tak już jest adres forum.php.pl więc nie ma problemu :wink: smile.gif
smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.