Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Skrypt rejestracji
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
viadanit
Witam,
Pilnie poszukuję osoby która wykona mi skrypt rejestracji pod podany szablon
szablon

Zależy mi by skrypt sprawdzał czy dany login jest wolny, email i haslo zgadzały się w obu polach (pass-repass, email-reemail).
Dodatkowo sprawdzenie czy w bazie nie ma już zarejestrowanego takiego samego adresu email.
Informacja o błędzie na tej samej stronie u góry.
Przejście do strony potwierdzającej rejestrację tylko po wypełnieniu należycie wszystkich pól i ich sprawdzeniu.
Plus wysłanie maila potwierdzającego rejestracje z loginem i haslem.

Informacja o błędzie może być u góry, ewentualnie gdy nick jest wolny oraz pola dobrze wypełnione ich kolor zmieni się np. na zielony a błąd wywoła kolor czerwony pola.

Zależy mi na tym szablonie ze względu na przygotowanie wersji mobilnej z użyciem jquery.

Oferuję 50 zł wykonawcy.
Nie wysyłam zaliczek.
Po otrzymaniu skryptu wykonanego w/g powyższych sugestii prześlę zapłatę w ciągu 3 dni na wskazane konto bankowe lub paypal.
Beniooo
Witaj, jestem gotów to wykonać, napisz do mnie na: beniaminkowol@gmail.com Ustalimy wszystko ;-)
viadanit
Cytat(Beniooo @ 2.05.2015, 17:26:18 ) *
Witaj, jestem gotów to wykonać, napisz do mnie na: beniaminkowol@gmail.com Ustalimy wszystko ;-)

Szukam kogoś kto mi to szybko przygotuje a nie będziemy tracić czas na ustalenia.. Wszystko podałem w poście a z tego co wiem dla poważnego programisty czas na wykonanie tego nie będzie dłuższy niż pół godziny. Dlatego zaoferowałem taką a nie inną cenę za usługę.
ctom
Cytat(viadanit @ 2.05.2015, 18:10:22 ) *
a z tego co wiem dla poważnego programisty czas na wykonanie tego nie będzie dłuższy niż pół godziny

pamiętaj, że poważnemu programiście płacisz za umiejętności a nie jego czas

kayman
Cytat(viadanit @ 2.05.2015, 18:10:22 ) *
Dlatego zaoferowałem taką a nie inną cenę za usługę.

idź sobie na oferia.pl i nie zawracaj (_)(_) ludziom na forum. tam znajdziesz wielu poważnych programistów smile.gif
zorobabel
Od razu widać człowieku, że nie bardzo wiesz o czym piszesz. Może i ktoś napisze Ci taki skrypcik w pół godziny, ale czy będzie on współpracował z twoim systemem??
Moduł rejestracji musi pobrać dane z formularza, dokonać walidacji, zapisać je w bazie i ewentualnie wzsłać potwierdzenie lub link aktywacyjny.
żeby zrobić coś takiego DOBRZE musiałbym wiedzieć co już masz, gdzie w bazie ma to być zapisane, ewentualnie jaka klasa to robi itp.
sprawdzanie danych ma być w PHP, czy JS + AJAX, jakie biblioteki masz już w projekcie, tak żeby z nich skorzystać zamiast dodawać nowe etc...

Jak widzisz nie jest to takie proste jak Ci się wydaje. Na dodatek ten ton. Jak nie masz kasy, to poproś i powiedz, że szukasz kogoś, kto Ci to zrobi za piwo. I nie pisz farmazonów w styulu: "z tego co wiem dla poważnego programisty czas na wykonanie tego nie będzie dłuższy niż pół godziny", bo programiście nie płacisz za stukanie w klawiaturę, ale też za czas jaki poświęca na naukę, aby wiedzieć co wystukać. I sądzę, że nikt poważn nie zrobi Ci tego za 50 PLN, które może kiedyś łaskawie zapłacisz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.