Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sylwester, ten nowy rok:]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
goped
no ludki, to moze ktory wymysli gdzie mozna by pojsc z dziewczyna na sylwestra ?tongue.gif :]
DeyV
do kafejki.. naucz ją .... programować tongue.gif
pusiek.org
ja ze swoja dama, siedzimy w domu i ogladamy winksmiley.jpg filmy, pozniej idziemy na powietrze wypic szampana, jak juz go wypijemy to idziemy sie ogrzac przy kominku tongue.gif

ogolnie to jest dosyc ciekawe i malo kasy na to pojdzie

pozdrawiam i zycze mielgo wieczoru ze swoja dama smile.gif
kubatron
Pierwsza sprawa to jest taka ile macie lat tongue.gif? bo na impreze nie wypada isc jak sie ma 4 lata i kręcone włosy biggrin.gif to taki OT, a ja bym proponował iśc np. na jakaś impreze zoorganizowana przez twoje miasto smile.gif
Bieniasxyz
Ja tam polecam takie opcje:

1. Zostać w domu tylko we dwoje tak jak zaproponował @pusiek.org
2. Pójść z nią na imprezę do znajomych
3. Wyskoczyć na jakiś bal biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
4. I jeszcze wiele, wiele innych opcji, które zależą tylko od twojej inwencji :roll2:
Dawid Pytel
No to ja taki mały OT: mozna proponować różne opcje ale... nie sądzisz, że jest trochę zbyt późno? biggrin.gif aby wymyśleć coś innego niż sylwester w domu lub u znajomego który przygarnie smile.gif
goped
e tam marudzisz, w piatek tez nie bedzie za pozno zeby cos wymyslic biggrin.gif przeciez tyle czasu jeszcze jest tongue.gif
Seth
Najpierw huczne przyjecie sylwestorwe w gronie przyjaciol
A potem (po otrzasnieciu sie z kaca winksmiley.jpg) spacer wsrod switu slonca i zapachu trotylu ;D
kyno
@Seth wiedzałem że jesteś romantyczny... winksmiley.jpg
Ja osobiście preferuje imprezki - hausówki, w gronie przyjaciół, znajomych...
Ace
Cytat(Dawid Pytel @ 2004-12-30 01:41:01)
nie sądzisz, że jest trochę zbyt późno? biggrin.gif aby wymyśleć coś innego niż sylwester w domu lub u znajomego który przygarnie smile.gif

Wiesz smile.gif ja wczoraj dowiedzialem sie ze ide na domowke do qmpli, a inna alternatywe - tez mialem - isc do klubu jakiegosc wielkiego w warszawie smile.gif Gdyby nie to to bym wybral chyba lawke w parku w milym towarzystwie petard nad glowa kilku butelek, oraz znajomych ktorzy tez nie mieli gdzie isc smile.gif Ale jakos dalem rade.
Vertical
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=255&st=823
A tak apropos, to pracujesz na linuxie, czy na windowsie? smile.gif
pillot
Cytat(kyno @ 2004-12-30 11:45:13)
Ja osobiście preferuje imprezki - hausówki, w gronie przyjaciół, znajomych...

ja również i to polecam. do rana. z kumplami i dziewczynami:) a potem będziemy się w sobotę leczyli...
NuLL
HHMmm - ja nic nie poradze bo siedze w domq sad.gif
Bieniasxyz
To masz null pecha sad.gif
NuLL
OT: nom - nie da sie ukryc - ale czasami tak musi tak byc...a powody bywaja dziwne - ja sam z calego forum siedze w domq questionmark.gif
Paul
nie jestes sam smile.gif ja tez :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.